«ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΑΛΛΑ… ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ. ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ «ΤΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ»!

Ε, λοιπόν, υπάρχει το περιβόητο «κίνημα» των συριζαίων «Δεν Πληρώνω», παρότι είχε χαθεί από την όψη της γης την τελευταία τριετία της συριζοκαμμενικής διακυβέρνησης – ενώ είχε… διαπρέψει επί των προηγούμενων συγκυβερνήσεων.

Μόνο που έχει… μετακομίσει στον… ΣΥΡΙΖΑ Β΄ (Λαφαζανίστας και ΣΙΑ).

Σήμερα το «κίνημα» εμφανίστηκε έξω από το θέατρο «Ακάδημος», όπου πραγματοποιούσαν συνέλευση οι συμβολαιογράφοι,  για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και αποδοκίμασε αγρίως τους προσερχομένους.

Βλέπετε, τα παμπόνηρα συντρόφια είχαν βρει μέχρι πρότινος τη φάμπρικα να εμφανίζονται κάθε Τετάρτη σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ Ειρηνοδικεία και να αποτρέπουν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ πλειστηριασμούς «λαϊκής περιουσίας», όπως διακήρυτταν, υπό την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων – προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών».

Μόνο που η Ένωση Συμβολαιογράφων, για τρεις συνεχόμενες φορές, αποκάλυψε με ακράδαντα στοιχεία, ότι η «λαϊκή περιουσία» την οποία τάχα προστάτευαν τα συντρόφια ήταν στην πραγματικότητα περιουσία συγκεκριμένων (με ονοματεπώνυμα) «μπαταχτσήδων» κροίσων και ανακοίνωσε αποχή των μελών της από τους πλειστηριασμούς μέχρι το τέλος του έτους.

Οπότε, δικαίως εξοργίστηκαν τα συντρόφια, αφού οι συμβολαιογράφοι τους πήραν «τη μπουκιά από το στόμα»!