ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΧΩΡΙΑ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Είναι πλέον επίσημο γεγονός, ότι ξεκίνησε ο παραγκωνισμός και οι περιθωριοποίηση μας από την Γερμανία, λόγω της «ευσπλαχνικής» και «διεθνιστικής» μεταναστευτικής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια. Πρώτη η Γερμάνια θέτει σε «καραντίνα» τους Έλληνες ταξιδιώτες θεωρώντας τους πλέον ως ταξιδιώτες εκτός της Συνθήκης Σένγκεν. Ο λόγος είναι ο απόλυτα δίκαιος φόβος των Γερμανών για την είσοδο λαθρομεταναστών και εν δυνάμει ισλαμιστών τρομοκρατών στην χώρα τους, επομένως οι αφίξεις από την Ελλάδα εγκυμονούν σε μεγάλο βαθμό αυτόν τον κίνδυνο, λόγω του ότι στα ελληνικά νησιά επικρατεί μια εφιαλτική κατάσταση με λαθρομετανάστες να στοιβάζονται σε καταυλισμούς, ενώ στ’ αεροδρόμια γίνονται πλημμελείς έλεγχοι για παράνομους τριτοκοσμικούς εισβολείς και πιθανά τρομοκράτες. Φυσικά η κυβέρνηση Τσίπρα προσπάθησε αποτυχημένα  ν’ αποκρύψει την γερμανική απόφαση, αλλά πλέον είναι γεγονός το οποίο βιώνουν οι Έλληνες ταξιδιώτες κατά την είσοδό τους στην Γερμανία.

Βλέπετε από το καλοκαίρι του 2015 η τότε αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, εφαρμόζοντας τις διεθνιστικά ιδεοληπτικά συμπλέγματα της, αποφάσισε να κατακερματίσει τις τοπικές ελληνικές κοινωνίες των παραμεθόριων νησιών του Αιγαίου, επιτρέποντας ανεξέλεγκτα την είσοδο σε ορδές λαθρομεταναστών.  Με το μοναδικά «υπέροχο» χαμόγελό της που θυμίζει Αίγυπτο (!!!) και Πυραμίδες (!!!), ειρωνεύτηκε τους επικριτές της πολιτικής που εφάρμοσε γεμίζοντας την πλατεία Βικτωρίας και το Πεδίο του Άρεως με τριτοκοσμικούς, λέγοντας ότι οι άνθρωποι πήγαν εκεί για να λιαστούν. Στα ίδια βήματα κινήθηκε και ο αντικαταστάτης της κύριος Μουζάλας, ενισχύοντας την όλη αθλιότητα και με μια πινελιά φαιδρότητας, αναζητώντας οικονομικούς επενδυτές μεταξύ των ρακένδυτων  λαθρομεταναστών.

Να είστε όμως σίγουροι ότι η Γερμανία είναι μόνο η αρχή και το παράδειγμα της θα το ακολουθήσουν συντόμως και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, απομονώνοντας μας και περιορίζοντάς μας πίσω από αυστηρούς ελέγχους εισόδου σε αεροδρόμια, λιμάνια και συνοριακούς σταθμούς , πίσω από συνοριακούς φράκτες και υψηλά μέτρα ασφαλείας, παρέα με τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που καθημερινά αυξάνονται.

Και ας μην είναι κάποιος τόσο αφελής και αιθεροβάμων ώστε να πιστεύει ότι αυτή η κυβέρνηση θα λάβει σοβαρά μέτρα ή θα προβάλει ενστάσεις και διαμαρτυρίες στις αρμόδιες ευρωπαϊκές επιτροπές. Εκτός του ότι οι άνθρωποι είναι παντελώς ανίκανοι και ανεύθυνοι έρμαια των νοσηρών τους ιδεοληψιών που τους κατατρέχουν από τα φοιτητικά τους χρόνια, εκτός του ότι χαρακτηρίζονται μόνο από το θράσος και την μηδενική ευθιξία, ακόμη και αν προέβαιναν σε κάποια μορφή υποτυπώδους διαμαρτυρίας, κανείς δεν θα τους λάμβανε σοβαρά υπ’ οψιν γιατί τους θεωρούν κωμικά και γελοία πρόσωπα.

Το ζήτημα είναι ότι πολύ σύντονα όλη η Ευρώπη, ακόμη και οι μέχρι εχθές βαλκανικές χώρες τέως μέλη του ανατολικού μπλοκ  θα μας απομονώσουν και θα υψώσουν φράκτες γύρω μας αφήνοντάς μας παρεούλα με τους χιλιάδες ανεπιθύμητους επισκέπτες. Αυτή η ανθελληνική και εθνομηδενιστική κυβέρνηση καλώς γι’ αυτούς, κακώς για τον Ελληνισμό, εχόντων των πραγμάτων θα είναι μπαστακωμένοι στα έδρανα εξουσίας μέχρι το 2019. Δεν μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε μέχρι να φύγουν, πόσες καταστροφές και πόσες ζημιές ακόμη θα κάνουν. Πόσο θα κατακερματίσουν την ελληνική κοινωνία και πόσο θα διαλύσουν την Χώρα. Ακόμη και οι πλημμύρες και οι θεομηνίες, θα ωχριούν εμπρός τους. Άλλωστε το είχαμε αναφέρει επανειλημμένως εδώ τρία χρόνια.  Αν η αστική δημοκρατία οδήγησε την Χώρα σε εργασιακό και οικονομικό Μεσαίωνα ο ΣΥΡΙΖΑ θα την οδηγήσει στη Λίθινη Εποχή. Δυστυχώς καθημερινά επαληθευόμαστε.