ΔΕΚΑΔΕΣ ΞΑΝΑΜΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ! ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ Τ’ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ!

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 30χρονη Ελληνίδα, που δέχθηκε επίθεση από δεκάδες (!!!) ξαναμμένα «προσφυγάκια»!

Η 30χρονη πέρασε μόνη της έξω από ένα γιαπί κοντά στο σπίτι της και τότε ξεπήδησαν από μέσα γύρω στα 20 «προσφυγάκια», τα οποία θεώρησαν προφανώς ότι αφού κυκλοφορεί έξω μόνη της «τα θέλει» (αυτό ισχύει στις μουσουλμανικές χώρες…) και της όρμησαν!

Η κοπέλα πανικοβλήθηκε βεβαίως κι άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τις φωνές της άκουσε ένας από τους δυο αδελφούς της που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι τους, αλλά παρότι πήγε στο σημείο δεν κατάφερε να την πάρει από τα χέρια των… ξαναμμένων. Τη φασαρία άκουσε και ο έτερος αδερφός της κοπέλας ο οποίος προσέτρεξε στο γιαπί. Ωστόσο, τα… ξαναμμένα «προσφυγάκια», που δεν άφηναν με τίποτα τη «λεία» τους, χίμηξαν στα δύο αδέρφια με καδρόνια και τα ξυλοκόπησαν!

Τελικά, την κοπέλα έσωσε η Αστυνομία που ειδοποιήθηκε από περιοίκους και πρόλαβε να συλλάβει και τρία από τα ξαναμμένα «προσφυγάκια». Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, αλλά οι αρχές το απέκρυπταν μέχρι σήμερα, για λόγους… πολιτικής ορθότητας και «αντιρατσισμού»!