ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ;

 

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν πρόλαβε να επανεκλεγεί η Φώφη στην αρχηγία του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και η μιλημένη εταίρα δημοσκοπήσεων (χειραγωγήσεως της κοινής γνώμης) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας της έδωσε την… τρίτη θέση. με 8,5%, αυξάνοντας τάχα το ποσοστό της κατά δύο μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση. Η ίδια «δημοσκόπηση» εμφάνισε την Χρυσή Αυγή στην… τέταρτη θέση με 7%.

Ποια είναι η αλήθεια; Το σύστημα, αφού είδε πως Καμίνης και Θεοδωράκης είναι φθαρμένα πρόσωπα και δεν τραβάνε, έριξε το βάρος στον Ανδρουλάκη. Τον οποίο εμφάνιζαν ως τον… «Τσίπρα του ΠΑΣΟΚ». Εάν έβγαινε ο εν λόγω «άφθαρτος» κ.λπ., ήταν έτοιμες τουλάχιστον τέσσερις στημένες δημοσκοπήσεις, που θα τον εμφάνιζαν να… σαρώνει, αρχικά με αυξημένα και στη συνέχεια με… διψήφια ποσοστά! Κι όποιος τσιμπήσει! Την πάτησαν όμως και για να μην τις… πετάξουν (τις «δημοσκοπήσεις») τις βγάζουν τώρα, έστω κι αν βγήκε η Φώφη.

Στην πραγματικότητα, η εκλογή της νερόβραστης Φωφώκας είναι η εγγύηση ότι η κλεφτοπασοκαρία δεν πρόκειται να δει τρίτη θέση ούτε κατά την… Δευτέρα Παρουσία!