ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ;

Σίγουρα θα θυμάστε, ότι υπήρξαν κάμποσοι συλληφθέντες για τα επεισόδια που προκάλεσαν αναρχοκομμουνιστικά στοιχεία κατά τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου τους. Σας είχαμε ενημερώσει δε, ότι έχουν πέσει πάνω τους «λυτοί και δεμένοι» συριζοψεκασμένοι, για να βγούνε λάδι. Και βγήκαν!

Έτσι, η δίκη δέκα εξ’ αυτών, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης εις βάρος αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίστασης και παράνομης κατοχής φωτοβολίδων αναβλήθηκε, καθώς απουσίαζαν από τη διαδικασία οι μάρτυρες κατηγορίας αστυνομικοί!

Βέβαια, οι συλληφθέντες είχαν αφεθεί ελεύθεροι από το… Σάββατο, προφανώς με την μεσολάβηση της «αλληλέγγυας» Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών ήταν και 4 αλλοδαποί, 2 από την Γαλλία, ένας από την Ιταλία και ένας από την Λιθουανία, προς τους οποίους δόθηκε το ελεύθερο να φύγουν από την χώρα κι όταν γίνει η δίκη (αν δεν πάρει κι άλλη αναβολή…) να εκπροσωπηθούν από… δικηγόρο!!!

Σήμερα οδηγήθηκαν στον ανακριτή κι άλλα δύο συντρόφια που διώκονται για το κακούργημα της κατοχής εκρηκτικών υλών, καθώς μετείχαν σε ομάδα περίπου 100 νεαρών, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ μετά την πορεία του Πολυτεχνείου.

Πρόκειται για έναν «Έλληνα» (έτσι γράφει η ταυτότητά του…) και έναν Γερμανό. Και βέβαια, μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα!!!

Περιμένατε μήπως κάτι διαφορετικό;

ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ – 9 «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΙ 7 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ