ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΧΙΟ ΑΠΟ… ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Ενώ ο χειμώνας είναι προ των πυλών, με ότι αυτό συνεπάγεται για πολλά «προσφυγάκια» που διαμένουν στην ύπαιθρο υπό άθλιες συνθήκες…) επεισόδια σημειώθηκαν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας, στο hot spot της Μόριας Λέσβου, κυρίως στον χώρο φιλοξενίας των περίπου 350 ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων. Τα επεισόδια άρχισαν στις 12 τα μεσάνυχτα και συνεχίστηκαν μέχρι πρωίας. Τα… αγριεμένα «προσφυγάκια» προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, και σε χώρο όπου στεγάζεται μια μη κυβερνητική οργάνωση, αλλά και σε οικίσκους διαμονής.

Αποτέλεσμα εικόνας για επεισόδια σημειώθηκαν και στο χωριό Χαλκειός της Χίου, που βρίσκεται δίπλα από το hot spot της ΒΙΑΛ,

Επίσης, επεισόδια σημειώθηκαν και στο χωριό Χαλκειός της Χίου, που βρίσκεται δίπλα από το hot spot της ΒΙΑΛ, μεταξύ ληστρικής συμμορίας «προσφύγων» και δύο κατοίκων του χωριού. Οι δύο κάτοικοι (πατέρας και γιος) να προσπάθησαν να εμποδίσουν την ομάδα των «προσφύγων» που λεηλατούσε το θερμοκήπιό τους. Στη φασαρία προσέτρεξαν κι άλλα «προσφυγάκια» που χτύπησαν τον έναν από τους δύο ιδιοκτήτες του θερμοκηπίου )πρόκειται για έναν 73χρονο…), ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο!