ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Πριν από λίγους μήνες, ο «πολύς» κυβερνητικός εταίρος του Τσίπρα έκανε αλήτικη χειρονομία σε φιλάθλους του Ολυμπιακού που τον αποδοκίμαζαν… Και η κυβέρνηση, αντί να τον διώξει με τις κλωτσιές, έβγαλε το σκασμό.

Σήμερα, ένας άλλος ερυθρός αστέρας της ξεφτιλισμένης και πεσμένης στα τέσσερα συγκυβέρνησης, ο οποίος τυγχάνει σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Τσίπρα (ο διαβόητος Καρανίκας), εξύβρισε με εκφράσεις πεζοδρομίου χρήστρια του Facebook (την Κική Μαχαιρίδου, επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη)  γιατί «τόλμησε» να σχολιάσει πως η συγκυβέρνηση  θα έπρεπε να ντρέπεται που μιλάει για μερίσματα την ώρα που από μια βροχή η Ελλάδα θρηνεί θύματα.

Δείτε με τα μάτια σας την απίστευτη χυδαιότητα του κυβερνητικού αλητάμπουρα:

 

 

(ΥΓ) 1: Είναι τυχαίο που κυβερνούν τη χώρα τοιούτοι αλητάμπουρες, με την υποστήριξη τα ων διεθνών τοκογλύφων; Ασφαλώς και όχι, διότι μόνο τοιούτοι δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να ξεπουλήσουν και να κατεξευτελίσουν τα πάντα, για χάρη των αφεντάδων τους!

(ΥΓ) 2: Και βέβαια, τοιούτοι είναι και ως τοιούτοι θα αντιμετωπιστούν! Επειδή δε κατά βάθος το γνωρίζουν αυτό, κρύβονται όσο μπορούν από το λαό! Με πρόσφατο παράδειγμα την Μάνδρα, όπου κανένας από το συνάφι τους δεν τόλμησε να πατήσει το κουλάδι του, γιατί ήξερε τι τον περίμενε!