ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ»… ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!

Σε γενική απεργία για αύριο έχει καλέσει ο (ψεκασμένος) δήμαρχος Λέσβου τους κατοίκους του νησιού, ως… μοχλό πίεσης προς την συγκυβέρνηση (στην οποία μετέχει και ο δικός του, Καμμένος, με το τσούρμο του…), για να κάνει επιτέλους κάτι για την πλημμυρίδα των περίπου 9.000 «προσφύγων» που έχει κατακλύσει το νησί.

Έτσι, οι δημόσιες υπηρεσίες, τα ιατρεία, τα φαρμακεία και τα καταστήματα του νησιού θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα.

«Έχουν περάσει μια θηλιά στο λαιμό μας. Εμείς θα την βγάλουμε!» είπε θριαμβευτικά ο ψεκασμένος δήμαρχος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το θέμα.

Πρόκειται βεβαίως για μια θηλιά που έβαλε και ο ίδιος στο λαιμό των κατοίκων της Λέσβου, εμφανιζόμενος επί όλα αυτά τα χρόνια ως μέγας «ανθρωπιστής» και «αλληλέγγυος», στο πλευρό όλων των νεοταξιτών –ντόπιων και ξένων- που επισκέφθηκαν το νησί προκειμένου να το… επιθεωρήσουν, για να αποφανθούν αν είναι κατάλληλο για να μετατραπεί σε μια νέα «νήσο Έλλις» της Ευρώπης!

Και βέβαια, η γενική απεργία της μιας ημέρας στην Λέσβο αφήνει παγερά αδιάφορη την συγκυβέρνηση και είναι αστείο να πιστεύεται πως εξαιτίας της απεργίας… θ’ αλλάξει την πολιτική της.

Μακάρι το πρόβλημα της Λέσβου να λυνόταν με μια… απεργία! Αλλά, δεν πρόκειται να λυθεί τόσο απλά! Ένας είναι ο τρόπος ουσιαστικής αντίδρασης των κατοίκων της Λέσβου: η υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής στις επόμενες εκλογές και η εκλογή εθνικιστή βουλευτή! Όλα τα υπόλοιπα είναι κοροϊδίες!