ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ… ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ!

Μάχη για τη ζωή της δίνει η «αλληλέγγυα» που έλαχε να κάψουν χθες το βράδυ οι ανεξέλεγκτες παρακρατικές συμμορίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», η Τσουκαλά υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που ολοκληρώθηκε στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου και τώρα βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση.

Ιδού η ανακοίνωση: «Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, »Ο Ευαγγελισμός», γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση. (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση».

Εν τω μεταξύ, τα μεγάλα καθεστωτικά ΜΜΕ εξακολουθούν να μιλούν απλά για μια «άτυχη δικηγόρο», χωρίς να αναφέρουν τα στοιχεία της και την πολιτική της ταυτότητα. Γιατί άραγε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΑΡΙΣΤΕΡΗ, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!