Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΕΣΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΗΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Λύσσαξε από το κακό του το γνωστό (και διορισμένο στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, πέφτει το παραδάκι…) διαδικτυακό «πατριωτικό» παπαγαλάκι του… άσσου της ρουλέτας Καμμένου, με την διεθνή συνάντηση της Χρυσής Αυγής και των Σέρβων εθνικιστών του Βόιτσλαβ Σέσελι, στην Θεσσαλονίκη και το Άγιον Όρος. Βλέπετε, με τέτοιες κινήσεις η Χρυσή Αυγή χαλάει το ελλαδοχριστεμπόριο, στο οποίο επιδίδεται μετά μανίας ο ζητωμνημονιακός συνοδοιπόρος των κομμουνιστών, Καμμένος.

Έτσι, το θρασύτατο παπαγαλάκι εμφάνισε σε δημοσίευμά του τον Σέρβο εθνικιστή Ηγέτη περίπου ως… πράκτορα των Αμερικανών!!!

Κατά πρώτον, είναι αστείο το παπαγαλάκι του υπ’ αριθμόν ένα ΗΠΑΝΘΡΩΠΟΥ στην Ελλάδα, να κατηγορεί οποιονδήποτε άλλον ως άνθρωπο των Αμερικανών!

Κατά δεύτερον, ο Σέσελι κλείστηκε στα μπουντρούμια της Χάγης για 11 ολόκληρα χρόνια, υποβλήθηκε επανειλημμένα σε χειρουργικές επεμβάσεις για καρκίνο του παχύ εντέρου και αποφυλακίστηκε το 2014 για “ανθρωπιστικούς λόγους που συνδέονται με την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του”. Δηλαδή, επειδή οι διεθνείς αφέντες δεν ήθελαν να πεθάνει στη φυλακή και να γίνει «ήρωας» του σερβικού έθνους! Για τον λόγο αυτό, απηλλάγη το 2016 και από τις κατηγορίες που του είχαν φορτώσει!

Κατά τρίτον, εάν υπήρχε η παραμικρή υποψία ότι ο Σέσελι ήταν… άνθρωπος των Αμερικανών, θα εξαφανιζόταν πολιτικά. Ωστόσο, στις τελευταίες εκλογές υπερψηφίστηκε από το 8% του σερβικού λαού και μάλιστα του τμήματός του εκείνου που δεν φημίζεται διόλου για… φιλοαμερικανικά αισθήματα.

(ΥΓ): Και κάτι άσχετο με τον Σέσελι… Ωρύεται καθημερινά το καμμενοπαπαγαλάκι με τα διάφορα σκάνδαλα και σκανδαλάκια της περιόδου της πασοκοκρατίας και απαιτεί… κρεμάλες, αλλά δε λέει λέξη για την σκανδαλάρα του χρηματιστηρίου. Το οποίο έγινε μεν επί πασοκοκρατίας, αλλά ήταν… διακομματικό, καθώς αρκετοί ήταν οι επιτήδειοι απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους του «συνταγματικού τόξου» που θησαύρισαν τότε εις βάρος του ελληνικού λαού. Γιατί άραγε; Υπάρχει ειδικός λόγος που τουμπεκιάζεται το παπαγαλάκι και αν ναι ποιος;