ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ» ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ;

Γράφει ο Αντίοχος

Επιτέλους! Για πρώτη φορά στα χρονικά, ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει (φραστικά βεβαίως…) ενέργεια των παρακρατικών «συλλογικοτήτων» των Εξαρχείων – την εγκληματική επίθεση στην «αλληλέγγυα» (!!!) δικηγόρο Τσουκαλά. Ιδού η σχετική ανακοίνωση – κρατείστε την στο αρχείο σας ως… συλλεκτική:

«Η τυφλή επίθεση και ο  σοβαρός τραυματισμός της δικηγόρου και πανεπιστημιακού από ρίψη φωτοβολίδας στο πόδι της, κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων,  προκαλεί αποτροπιασμό. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν μόνο σε φασιστικές, εγκληματικές πρακτικές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα, και είναι απολύτως καταδικαστέες. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην  τραυματία  και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Μάλιστα! Αφήνοντας ασχολίαστο τον -κωμικό για την περίπτωση της εγκληματικής επίθεσης των αναρχοκομμουνιστών- χαρακτηρισμό «φασιστικές πρακτικές», διαπιστώνουμε ότι… κάτι λείπει από την ανακοίνωση. Δεν υπάρχει ούτε μία λέξη περί της αναγκαιότητας αναζήτησης και σύλληψης των δραστών! Τυχαίο; Δε νομίζω! Να αναζητήσουν ποιους οι «αρχές» της «πρώτης φοράς αριστερά»; Αυτούς που ξέρουν;