ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ»! ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018!

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις στην κοινωνία του «συνταγματικού τόξου». Οι οποίες, περνάνε στα μουλωχτά αυτές τις μέρες που όλοι ασχολούνται με την φοβερή καταστροφή στην Μάνδρα. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Έτσι, μετά την έγκριση της 5ης δόσης της κρατικής χρηματοδότησης στα κόμματα (του «συνταγματικού τόξου βεβαίως-βεβαίως…), για πρώτη φορά μετά το 2009 (όπως λέμε «πρώτη φορά αριστερά») αυξάνεται ο προϋπολογισμός δαπανών της Βουλής για το 2018, κατά 1 εκατομμύριο ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Ολομέλεια της βουλής, οι δαπάνες του κοινοβουλίου για το 2018 ανέρχονται σε 33.985.000 ευρώ, αυξημένο κατά 1.000.000 ευρώ σε σχέση με το 2017, για την «ενίσχυση της εξωστρέφειας του κοινοβουλίου» και «προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις με την κοινωνία», όπως είπε ο κομμουνιστής Βούτσης!

Μετά απ’ όλα αυτά, πως είναι δυνατόν να περισσέψουν λεφτά για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας και γενικά για τους μη προνομιούχους Έλληνες, που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας;