Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ Η «ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ»

Γράφει ο Αντίοχος

Κάθε λίγο και λιγάκι, όταν συλλαμβάνεται ο δράστης κάποιοι ειδεχθούς εγκλήματος, έρχεται στην επικαιρότητα ο διαβόητος «νόμος Παρασκευόπουλου» (στην ουσία «νόμος Τσίπρα-Καμμένου»). Διότι, όπως αποκαλύπτεται, εννιά στους δέκα δράστες φρικτών κακουργημάτων έχουν αποφυλακιστεί πρόωρα με τον συγκεκριμένο νόμο! Σύμφωνα δε με πρόχειρους υπολογισμούς, περίπου 3.000 κακούργοι –Έλληνες και ξένοι- κυκλοφορούν ανάμεσά μας χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του συγκεκριμένου νόμου. Και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι το εξής: είχαν οι  Τσίπρας και Καμμένος γνώση των συνεπειών που θα έχει ο νόμος τους στην ραγδαία αύξηση της «βαριάς» εγκληματικότητας ή δεν είχαν;

Συγχρωτισμός μαφιόζων και αναρχοκομμουνιστών

Από την άλλη μεριά, είναι πολλάκις αποδεδειγμένες οι στενές επαφές… τρίτου τύπου των κακούργων του κοινού ποινικού δικαίου -Ελλήνων και αλλοδαπών- με τους αυτοαποκαλούμενους «κοινωνικούς αγωνιστές», δηλαδή τα σιτιζόμενα από τα μυστικά κονδύλια παρακρατικά μαντρόσκυλα του μνημονιακού ψευδοκράτους Τσίπρα-Καμμένου. Τελευταίο περιστατικό που αποδεικνύει αυτές τις σχέσεις, η πρόσφατη αποκάλυψη ότι ο Αλβανός φονιάς του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου (και πρώην βιαστής, κλέφτης, ληστής, κ.τ.λ., με λίγα λόγια «κοινωνικός αγωνιστής»!) κρυβόταν για 3 ολόκληρες ημέρες ανάμεσα σε «προσφυγάκια» που «φιλοξενούνται» από «αλληλέγγυους» αναρχοκομμουνιστές, σε μια κατάληψη πίσω από τη Νομική σχολή, μέχρι που να περάσει η «μπόρα». Προφανώς, αφού εξήγησε στους αναρχοκομμουνιστές «πορτιέρηδες» γιατί κατέφυγε εκεί. Κι όταν πια πίστεψε ότι ατόνησαν πλέον οι έρευνες της αστυνομίας, βγήκε από το κρησφύγετο και προσπάθησε να βρει τρόπο να διαφύγει στην Αλβανία… Είναι άραγε τυχαίος ο συγχρωτισμός μαφιόζων και αναρχοκομμουνιστών;

 

Λενινισμός, το απαραίτητο συμπλήρωμα του μαρξισμού

Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ούτε ο μαφιοζοκομμουνισμός, ούτε ο «νόμος Παρασκευόπουλου», ούτε η ανοχή του κόκκινου ψευδοκράτους στους εγκληματίες και τα εγκλήματά τους! Υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή που τα υπαγορεύει όλα αυτά: ο λενινισμός, στον οποίο πιστεύει ο Τσίπρας και τον εφαρμόζει πιστά! Ο λενινισμός, ο οποίος προστέθηκε στον μαρξισμό, δεν αποτελεί αναθεώρησή του (του μαρξισμού), αλλά την πρακτική προσαρμογή του στην πολιτική πραγματικότητα του 20ου αιώνος και απαραίτητο συμπλήρωμά του! Γι’ αυτό, τα κομμουνιστικά κόμματα από την εποχή του Λένιν και μετά αυτοχαρακτηρίζονται «μαρξιστικά-λενινιστικά», δηλαδή μαρξιστικά στην θεωρία και λενινιστικά στην πράξη!

Ο «μαύρος άγγελος» και η «Κατήχηση του Επαναστάτη»

Θεμελιωτής της κρυφής πτυχής του λενινισμού (δηλαδή του μαφιοζοκομμουνισμού) δεν είναι ο Λένιν, αλλά ο Σεργκέϊ Γκενάντοβιτς Νετσάγιεφ, ο «μαύρος άγγελος της επαναστάσεως»! Ο Νετσάγιεφ γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο 1847 σε μια πόλη κοντά στην Μόσχα, κι έγινε καθηγητής της Θεολογίας! Το 1869 έγραψε ένα τρομακτικό βιβλίο με τίτλο «Η κατήχηση του επαναστάτη», το οποίο είναι το «ευαγγέλιο» της κόκκινης τρομοκρατίας. Το βιβλίο αυτό δεν κυκλοφόρησε, γιατί προοριζόταν για εσωτερική χρήση των τρομοκρατών. Στο κεφάλαιο υπό τον τίτλο «Η στάση της οργάνωσής μας προς τον λαό», περιέχεται η ιδέα του μαφιοζοκομμουνισμού: «Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον παράτολμο κόσμο των ληστών, τους μόνους αληθινούς επαναστάτες στην Ρωσσία».

Εφαρμογή της «Κατήχησης» στην πράξη από τον Λένιν

Το τέλος του Νετσάγιεφ ήταν οικτρό. Μετά από την αποτυχία του να στήσει τρομοκρατικό δίκτυο στην Ρωσσία κατέφυγε στην Ελβετία, συνελήφθη από την ελβετική αστυνομία και εκδόθηκε στην Ρωσσία, όπου καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά. Κλείστηκε στην ειδική για πολιτικούς κρατουμένους φυλακή του Πετροπαυλόφσκ της Αγίας Πετρούπολης και πέθανε από φυματίωση και σκορβούτο το 1882. Όμως, οι ιδέες του δεν πέθαναν. Ο Λένιν κατενθουσιάστηκε από την «Κατήχηση του Επαναστάτη», και αποφάσισε να την εφαρμόσει στην πράξη στον παράνομο μηχανισμό του κόμματός του! Ο οποίος, εκτός από τις δολοφονίες και τις βομβιστικές επιθέσεις, πραγματοποίησε και ουκ ολίγες ληστείες («απαλλοτριώσεις», στην λενινιστική διάλεκτο), καθώς επίσης και εκβιασμούς μεγαλοεπιχειρηματιών (για να καταβάλλουν τον οβολό τους στο κόμμα), σε συνεργασία με τους… καθ’ ύλη αρμόδιους, τον υπόκοσμο της Ρωσσίας!

Στάλιν, ο αρχιληστής!

Μάλιστα, επικεφαλής του ληστοτρομοκρατικού μηχανισμού του μπολσεβίκικου κόμματος ορίστηκε ο έμπιστος σύντροφος «Κόμπα», ο κατοπινός «Στάλιν»! Ο οποίος μάλιστα τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι σε μια από τις –αιματηρές!- ληστείες και του έμεινε μόνιμη αναπηρία, χάρη στην οποία αργότερα απαλλάχθηκε από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. «Απαλλοτριώσεις» έκανε αργότερα και η 17 Ν. και συνεχίζουν να κάνουν οι νεώτερης γενιάς λενινιστές ληστοτρομοκράτες της εποχής μας, σε συνεργασία βεβαίως με τύπους του υποκόσμου. Μάλιστα, σε μια απ’ αυτές, προ ολίγων ετών, συνελήφθη και ο υιός του σημερινού προέδρου της βουλής! Ιδού, λοιπόν, η χρησιμότης του «νόμου Παρασκευόπουλου»: να είναι ελεύθεροι οι κακούργοι για να συνεργάζονται μαζί τους οι «κοινωνικοί αγωνιστές»!