ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ! ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Την σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης του Ισραήλ προκάλεσε η μεγαλειώδης πορεία 80.000 Πολωνών εθνικιστών στο κέντρο της Βαρσοβίας, για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Πολωνίας!

Πιο συγκεκριμένα, το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών κατήγγειλε την πορεία ως… «επικίνδυνη, που εκφράζει ακραίες και ρατσιστικές ιδέες» και ζήτησε… διώξεις κατά των εθνικιστών: «ελπίζουμε ότι οι πολωνικές αρχές θα ενεργήσουν κατά των διοργανωτών. Η Ιστορία μας διδάσκει ότι η έκφραση του ρατσιστικού μίσους πρέπει να αντιμετωπίζεται με ταχύτητα και αποφασιστικότητα».

Παρόμοιο… σοκ από το μέγα πλήθος των Πολωνών εθνικιστών, δήλωσε πως υπέστη και ο Τζόνι Ντάνιελς, επικεφαλής της εβραϊκής οργάνωσης «Εκ Βαθέων – From the Depths», ο οποίος κάλεσε τις εισαγγελικές αρχές «να ερευνήσουν το θέμα για να διαπιστώσουν αν διαπράχθηκαν εγκληματικές ενέργειες που σχετίζονται με ρατσισμό.Καθένα από τα άτομα αυτά έχουν καταγραφεί σε φωτογραφίες και βίντεο. Δεν υπάρχει δικαιολογία, πρέπει να βρεθούν και να διωχθούν βάσει του νόμου. Οι ενέργειες και τα συνθήματά τους μπορούν πολύ εύκολα να οδηγήσουν σε βία, ταραχές και έχουν ήδη προκαλέσει ανησυχία σε μειονότητες που ζουν στην Πολωνία, αλλά και σε όλους τους φιλήσυχους Πολωνούς πολίτες».

Κι αν όλα αυτά σας θυμίζουν τις αντιδράσεις των σιωνιστικών κύκλων στο φούντωμα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού, καλώς σας τις θυμίζουν!

Μόνο που εδώ υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά της κυβέρνησης της Πολωνίας με την αμερικανοσιωνιστόδουλη κυβέρνηση Σαμαρά, που έσπευσε να υπακούσει στις σιωνιστικές απαιτήσεις: όπως δήλωσε εκπρόσωπος του πολωνικού υπουργείου Εξωτερικών «η πορεία αυτή δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την έκφραση πατριωτισμού των Πολωνών»!

Τρέμε Σιών, ήρθε η ώρα των ευρωπαϊκών λαών!