ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΗΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ «ΤΑ’ ΧΕΤΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS»!

Μαθήματα… ηθικής παραδίδουν κάθε τόσο τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών τρομοκρατικών δυνάμεων (π.χ. γιός Κουφοντίνα) στους Κούληδες της νουδούλας, αναφερόμενοι στα σκάνδαλα της Siemens.

Ωστόσο, εδώ ισχύει το «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»! Καθότι και τα συντρόφια που παριστάνουν τους… κήνσορες της ηθικής, είναι χωμένα στα σκάνδαλα μέχρι το λαιμό!

ΚΙ αυτό δεν το λέμε εμείς οι… «φασίστες», «ρατσιστές», κ.λπ., αλλά το ομολόγησε έναν έντιμος δικός τους άνθρωπος, ο Περικλής Κοροβέσης, ο οποίος προφανώς δεν άντεχε άλλο την υποκρισία τους!

Ήταν Αύγουστος του 2009, όταν ο τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συνέντευξη στο Κανάλι 1 του Πειραιά, όπου υποστήριξε ότι και ο Σύριζα και το ΚΚΕ τα αρπάζαν από την Siemens!

Περ. Κοροβέσης: «Επί κυβέρνησης Τζαννετάκη πήρε χρήματα και η αριστερά».

Πιο συγκεκριμένα, ο τότε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην υπόθεση Siemens τόνισε πως το σκάνδαλο είναι δικομματικό και υποστήριξε ότι κατά την περίοδο της κυβέρνησης Τζαννετάκη, «επρόκειτο να προκηρυχτεί ένας διαγωνισμός διεθνής για τα τηλέφωνα κι όλα τα κόμματα που μετείχαν στην Οικουμενική Κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ο ενιαίος Συνασπισμός πήρανε χρήματα και δεν αντιδράσανε. Ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη. Το μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα».

Ποια ήταν τότε η αντίδραση των συριζαίων και κουκουέδων… ηθικολόγων; Προσπάθησαν να βγάλουν τον Κοροβέση «αλλοπρόσαλλο», δηλαδή «τρελό»! Αλλά για την «ταμπακιέρα» δεν είπαν κουβέντα!