ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΔΕΙΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΠΟΥ ΑΥΝΑΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ!

Ο παραλογισμός του να βλέπουν όλοι παντού… χρυσαυγίτες, ενώ ανέχονται τα σεξουαλικά πεινασμένα «προσφυγάκια» συνεχίζεται. Πρόσφατο παράδειγμα, η μαρτυρία ενός αγανακτισμένου Έλληνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αφορά το παρακάτω γεγονός. Διαβάστε και φρίξτε:

«Βρισκόμενος στην Αθήνα, πήγα να πάρω μερικά πράγματα για το ταξίδι μου. Καθώς γυρνούσα με τον ηλεκτρικό για Πειραιά , στο Μοναστηράκι επικρατούσε χάος.

Μπήκα στο τρένο και μπροστά μου, μέσα στο μπουλούκι, ήταν ένας ανώμαλος λαθρομετανάστης.
Μέσα στο μπούγιο, αυτός έπεφτε πάνω μου και με ακουμπούσε στα γεννητικά μου όργανα. Λέω από μέσα μου μπούγιο είμαστε και λογικά δεν μπορεί να το κάνει επίτηδες. Σκέφτηκα να δώσω τόπο στην οργή μιας και αύριο δεν θα ήμουν στην Ελλάδα. Μετά όταν άδειασε λίγο το τρένο, πήγα πιο πέρα.

Ο λαθρομετανάστης κατευθύνθηκε προς το μέρος μου. Κάποια στιγμή τον είδα να με «καρφώνει» με τα μάτια. Του είπα χαμηλόφωνα «αν δεν φύγεις θα σου σπάσω τον λαιμό».

Μετά που ξαναγέμισε το βαγόνι, άρχισε να αυνανίζεται. Με κοιτούσε κατάματα άρχισε να τρίβεται πάνω σε μια κοπέλα. Ο ανώμαλος και σιχαμένος λαθρομετανάστης δεν ηταν ούτε μεθυσμένος ούτε «φτιαγμένος» με ναρκωτικά.

Όταν πήγε να με ξαναπλησιάσει, τού τράβηξα μια γροθιά στο πρόσωπο και ενας άλλος που τον είδε έκανε το ιδιο. Η κοπέλα έπαθε σοκ. Ούρλιαζε. Τον έδειρα γιατί απλά ένιωσα απειλή και τίποτα άλλο.
Δεν έχω δείρει ποτέ άνθρωπο στον δρόμο στο παρελθόν. Μέσα στο πλήθος, μερικοί περαστικοί με φώναξαν ρατσιστή και φασίστα. Στη συνέχεια, μας συνέλαβαν όλους.

Ο λαθρομετανάστης αφέθηκε αμέσως. Εμάς μας πήρανε για να εξακριβώσουν τα στοιχεία και μας ρώτησαν αν είμαστε χρυσαυγίτες. Τελικά, μας άφησαν ελεύθερους και μας συμβούλεψαν να μη δίνουμε σημασία».

Σε μια κοινωνία με έννομη τάξη, ο εν λόγω λαθρομετανάστης θα είχε συλληφθεί, θα δικάζονταν για δημόσιο αυνανισμό, σεξουαλική παρενόχληση και θα απελαύνετο. 

Στην Ελλάδα παραμένει ελεύθερος, ώστε να μπορεί να κάνει τον εφαψία στα μέσα μεταφοράς και άμα λάχει ίσως βιάσει και καμιά γυναίκα. Άλλωστε, σύμφωνα με τη διεστραμμένη λογική των συριζαίων, «θα πρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες του».

Δυστυχώς, η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Θέλουμε πίσω την πόλη μας. Ως εδώ και μη παρέκει».

Υ.Γ. Βρε μήπως θα ήταν καλύτερα θα καθίσουμε να μας πηδήξουν κιόλας, για να μην έχουμε τέτοιου είδους επεισόδια;
Υ.Γ.2:  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!