33.293 ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

Έναν κατάλογο με 33.293 δυστυχείς από την Ασία και την Αφρική που πέθαναν στο ταξίδι για την Ευρώπη, δημοσιεύει η γερμανική Der Tages spiegel.

Το κείμενο φέρει βεβαίως τον άκρως παραπλανητικό τίτλο «Κατάλογος των 33.293 αιτούντων άσυλο, προσφύγων και μεταναστών που πέθαναν λόγω των περιοριστικών πολιτικών στο Φρούριο Ευρώπη».

Ο κατάλογος, που συντάχθηκε με βάση στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών και των μέσων ενημέρωσης, περιλαμβάνει αυτούς που πέθαναν στην Μεσόγειο, αυτούς που πέθαναν από κακουχίες ενώ είχαν φθάσει στην Ευρώπη, αλλά και κάποιους που αυτοκτόνησαν.

Πολλά από τα θύματα κατάγονταν από τη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Ερυθραία και τη Δυτική Αφρική. Όμως εκατοντάδες από όσους πνίγηκαν στη θάλασσα καταγράφονται απλώς ως «αγνώστων στοιχείων» – το μοναδικό στοιχείο που γνωρίζουν οι αρχές για αυτούς είναι ο τρόπος και ο χρόνος που πέθαναν.

Ο κατάλογος που συντάχθηκε από την Τουρκάλα καλλιτέχνιδα Μπανού Τσενέτογλου ξεκινά από το 1993, όμως οι περισσότεροι θάνατοι έχουν συμβεί την τελευταία εξαετία.

Θάνατοι-θυσία στον Μολώχ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που τους χειραγώγησε να κάνουν το μακρύ ταξίδι του θανάτου!