ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ!

Το’ χουμε επισημάνει ξανά, πως τρία πράγματα είναι αυτά που ενώνουν όλο το κατ’ ευφημισμόν λεγόμενο «συνταγματικό τόξο», από ψοφοδεξιά μέχρι ακροαριστερά: κατά πρώτον η μάσα (διαχρονική αξία!), κατά δεύτερον το Μνημόνιο και η αμερικανοδουλεία και κατά τρίτον η μανία κατά της Χρυσής Αυγής!

Κι αυτό το τρίτο επιβεβαιώνεται –για μια ακόμα φορά!- σήμερα στα Τρίκαλα, όπου πραγματοποιείται πολιτική εκδήλωση της Χρυσής αυγής, με κύριο ομιλητή τον Αρχηγό του κινήματος!

Όλοι οι «τοξότες», ανακήρυξαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής… persona non grata. Από το ελεγχόμενο από την προσκυνημένη στον κομμουνισμό ψοφοδεξιά δημοτικό συμβούλιο, μέχρι το κόμμα των δούλων της Μέρκελ, του Τραμπ και του Σόρος (ΣΥΡΙΖΑ) και τις ακροαριστερές παραφυάδες του.

Σήμερα, οι μη προνομιούχοι – μνημονιόπληκτοι κάτοικοι των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής, να δώσουν ένα καλό μάθημα στους υπευθύνους της δυστυχίας όλων μας, συμμετέχοντας μαζικά στην εκδήλωση! Και μην φοβάστε τους βολεμένους δημοσίους υπαλλήλους που θα στήσουν αντισυγκεντρώσεις! Μέχρι που να κουνήσουν το ένα τους πόδι, βρωμάει το άλλο!