ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΗΓΗΤΑΡΙΟ ΑΠΕΒΑΛΛΕ ΜΑΘΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!

Μια φορά κι έναν καιρό, όταν σε τούτη τη χώρα η παιδεία ήταν εθνική, οι μαθητές που ύψωναν την ελληνική σημαία έπαιρναν επαίνους. Στους σημερινούς καιρούς, των αθέων εθνομηδενιστών Τσίπρα, Καμμένου και CIA, παίρνουν… αποβολές!

Έτσι, το μαρξιστικό καθηγηταριό του Λυκείου του Γαζίου στο Ηράκλειο, απέβαλλε μαθητή που ύψωσε την ελληνική σημαία, με πρόσχημα ότι η πράξη του ήταν… επικίνδυνη!

Σύμφωνα με καταγγελίες των μαθητών και των γονέων τους, στο συγκεκριμένο σχολείο δεν υπήρχε υψωμένη στον ιστό σημαία – όπως προβλέπεται – εδώ και περίπου 4 χρόνια,  παρόλο που το θέμα είχε θιχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν από τους μαθητές.

Το πρωί της παραμονής της 28ης Οκτωβρίου, πριν την προσευχή, ένας μαθητής του 15μελούς του ΓΕΛ θέλοντας να υψώσει τη σημαία λόγω της εθνικής επετείου, ανέβηκε σε στύλο φωτισμού που βρίσκεται εντός του σχολικού χώρου και έδεσε εκεί τη σημαία. Και τώρα, εισπράττει αποβολή!

(ΥΓ): Πρώτη πράξη της μελλοντικής εθνικής κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής, θα είναι η οριστική και αμετάκλητη ΑΠΟΒΟΛΗ απ’ όλα τα σχολεία της χώρας των μαρξιστών καθηγητών, διότι συνιστούν την μεγαλύτερη εθνική πληγή!