ΑΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΠΡΕΣΒΗ… ΚΙ ΑΝ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ CIA ΝΑ ΤΟΝ «ΦΟΡΤΩΣΕΙ»!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Βρε, βρε, βρε, τον Αμερικανό πρέσβη! Δεν του άρεσε, λέει, που η συγκυβέρνηση των πιστών ΔΟΥΛΩΝ του, Τσίπρα και Καμμένου, έδωσε άδεια στον αρχιτρομοκράτη Κουφοντίνα, κι έγραψε στο Twitter πως η άδεια προσβάλλει τη μνήμη των θυμάτων της 17N και τις οικογένειές τους.

Βέβαια, ο πρεσβευτάκος βγάζει από το «κάδρο» των ευθυνών τους πιστούς ΔΟΥΛΟΥΣ του, Τσίπρα και Καμμένο, και μιλάει για«απόφαση του συμβουλίου των φυλακών», λες και θα τολμούσε ποτέ το συμβούλιο των φυλακών να πάρει μια τέτοια απόφαση χωρίς την απόλυτη πολιτική κάλυψη της συγκυβέρνησης.

Για να μη μας δουλεύει ο Πάϊατ, και ο κάθε Πάϊατ, ο Κουφοντίνας έχει καταδικαστεί μεταξύ των άλλων και για τις δολοφονίες Αμερικανών στρατιωτικών. Και ο αμερικανικός νόμος είναι σαφής: όπου γης βρίσκεται ελεύθερος δολοφόνος Αμερικανών, η CIA έχει υποχρέωση να τον «φορτώσει» και να τον οδηγήσει ενώπιον της αμερικανικής δικαιοσύνης!

Εμπρός, λοιπόν! Στείλε το κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα να τον «μαζέψει», αλλιώς ΣΚΑΣΕ!

(ΥΓ) 1: Τα ίδια βεβαίως ισχύουν και για την εκπρόσωπο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που… «ανησυχεί».

(ΥΓ) 2: Ξέρετε, 28 ολόκληρα χρόνια, από το 1974 μέχρι το 2002, η CIA με τους πράκτορές της, τους δορυφόρους της, τα σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης, τα σέα της και τα μέα της, «αδυνατούσε» τάχα να εντοπίσει τους Κουφοντίνες, τους Ξηρούς και τους… Χλωρούς της 17Ν.! Για τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ –μετά συγχωρήσεως- μας περνάνε τα αμερικανάκια;