ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Τα ζητήματα που κυριάρχησαν στην πολιτική επικαιρότητα της περασμένης εβδομάδος και προβλήθηκαν ιδιαιτέρως από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης καταδεικνύουν εκείνο το οποίο ο Αρχηγός του Κινήματός μας έχει επισημάνει από την στιγμή που η εξουσία παραδόθηκε από τη ΝΔ στις δυνάμεις της άκρας αριστεράς: η ιδεολογική, πολιτική και κοινωνική μάχη που διεξάγεται σήμερα στη χώρα μας αφορά δύο και μόνο στρατόπεδα. Από τη μία βρίσκεται το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, το ξενοκίνητο και αντεθνικό Καθεστώς και στην αντίπερα όχθη το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Την πραγματικότητα αυτή επιχειρούν να διαστρεβλώσουν τα πληρωμένα φερέφωνα της ΝΔ, τα οποία αφού εξασφάλισαν σε συνεννόηση με τις υπόλοιπες εγκληματικές συμμορίες του «δημοκρατικού» τόξου την φίμωση της Χρυσής Αυγής, έχουν το θράσος να διαδίδουν πως «η Χρυσή Αυγή είναι εξαφανισμένη». Για να δούμε όμως πόσο «εξαφανισμένη» είναι η Χρυσή Αυγή, με στοιχεία όχι προηγούμενων ετών αλλά με εκείνα που απασχόλησαν την επικαιρότητα την περασμένη εβδομάδα.

Ένα περιστατικό όπως τα δεκάδες που συμβαίνουν καθημερινά σε όλη την χώρα, έγινε η αιτία για την λυσσώδη επίθεση όλων των κομμάτων και των ΜΜΕ σε βάρος της Χρυσής Αυγής. Με αφορμή την καταγγελία ακροαριστερών δικηγόρων για «επίθεση που δέχτηκαν από Χρυσαυγίτες», το κόμμα των πολιτικών κομμάτων δίνει εντολή στην αστυνομία για την παράνομη προσαγωγή δεκάδων συναγωνιστών. Επί ώρες οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης και καθηγητές του ψεύδους αλλά και τα κόμματα της διαφθοράς και καταλήστευσης του Ελληνικού Λαού, απαιτούν καταδίκες Χρυσαυγιτών, υβρίζοντας, συκοφαντώντας, απειλώντας. Το ντελίριο μίσους λήγει μόνον όταν μια ακροαριστερή δικηγόρος δεν αναγνωρίζει κανέναν από τους προσαχθέντες Χρυσαυγίτες ως δράστη της επίθεσης, οπότε οι «δημοκράτες» αντί αποκαταστάσεως της αλήθειας και απολογιών, επιλέγουν το δρόμο της σιωπής.

Η βιομηχανία κατασκευής Χρυσαυγιτών ενόχων είχε ακολουθήσει την ίδια μέθοδο και για την επίθεση σε λαθρομετανάστες στον Ασπρόπυργο Αττικής λίαν προσφάτως, με τον ανεκδιήγητο, άλλοτε νεροκουβαλητή του Μπεγλίτη, υπουργό Προ. Πο. να δηλώνει με στόμφο πως «οι Χρυσαυγίτες θα συλληφθούν άμεσα»! Τελικά οι συλληφθέντες δεν ήταν Χρυσαυγίτες με συνέπεια όλη η Ελλάδα να γελά με τον υπουργό και εκείνους που εν εξάλλω απαιτούσαν τα κεφάλια των Πατριωτών επί πίνακι.

Όλωςτυχαίως, για την άγρια δολοφονική επίθεση παρακρατικών της αριστεράς εις βάρος τεσσάρων Χρυσαυγιτών (δύο εξ αυτών γυναίκες αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν υπήρχαν αστικές-δημοκρατικές ευγένειες και ιπποτισμοί) στην ίδια περιοχή μερικούς μήνες πριν, δεν υπήρξε όχι σύλληψη αλλά ούτε καν προσαγωγή υπόπτων. Υλοποιείται λοιπόν η ρητή οδηγία του κόμματος των πολιτικών κομμάτων προς τους παρακρατικούς του μηχανισμούς: η βία κατά των Εθνικιστών είναι νόμιμη και βεβαίως ατιμώρητη. Και οι κολαούζοι της «δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» δημοσιογράφοι και πολιτικάντηδες κάθε απόχρωσης, χειροκροτούν και πανηγυρίζουν επικροτώντας την βία την οποία οι ίδιοι εξαπέλυσαν.

Την ίδια χρονική στιγμή κατά την οποία το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και τα δημοσιογραφικά του τσιράκια ξιφουλκούν κατά της «εξαφανισμένης» Χρυσής Αυγής και μάλιστα εν μέσω της περιβόητης δίκης, ο υπουργός Δικαιοσύνης προαναγγέλλει πως «ο πολιτικός τους χρόνος τελειώνει και φαίνεται να χάνουν την ψυχραιμία τους»! Άχνα από το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο για την καταφανή, ωμή παρέμβαση του χειροκροτητή του δικτάτορα Τσαουσέσκου Κοντονή στην ανεξάρτητη δικαστική εξουσία. Δικαιούμεθα να συμπεράνουμε πως το όνειρο του συγκεκριμένου απόβλητου της σοβιετικής στέππας θα ήταν να ανακοινώσει από βήματος βουλής τις καταδίκες των Χρυσαυγιτών, αλλά είναι δυστυχώς υποχρεωμένος να προσποιείται τον νομιμόφρονα που αποδέχεται την διάκριση των εξουσιών. Εξίσου ασύδοτο και άτρωτο αισθανόταν κάποτε και το ίνδαλμά του, ο Τσαουσέσκου, μέχρι που ο ρουμανικός λαός του έδειξε την «ευγνωμοσύνη» του, οπότε καλό θα ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης να προσέχει τι ονειρεύεται, καθώς η ιστορία Τσαουσέσκου κατέδειξε περίτρανα πως τα όνειρα κάποιες φορές μετατρέπονται σε εφιάλτες.

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε άλλωστε και η πρώτη ημέρα εξέτασης του πρώτου προστατευόμενου μάρτυρα, ο οποίος απαντούσε στις ερωτήσεις του δικαστηρίου από αίθουσα στο κτίριο της ΓΑΔΑ. Μόνο που το πουλέν του κόμματος των πολιτικών κομμάτων συνελήφθη να… κλέβει: απαντούσε σε ερωτήσεις με τη βοήθεια «κοινού», θαρρείς και συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι:

Μάρτυρας A’: Ήτανε το ‘13

Δικηγόρος Υπεράσπισης: Ποιο μήνα;

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (υποβολέας): Είναι το ‘12

Μάρτυρας Α: Το ’12, συγνώμη. Συγνώμη το ’12».

Μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες της υπεράσπισης η Πρόεδρος του δικαστηρίου ρώτησε τις δικαστικές λειτουργούς που βρίσκονταν στην αίθουσα με τον προστατευόμενο μάρτυρα για τη φωνή που ολοκάθαρα ακούστηκε. Μία εκ των δύο απάντησε: «ίσως ήταν αντίλαλος».

Φυσιολογικότατο σε μια «δημοκρατία» στην οποία ένα κόμμα με μισό εκατομμύριο ψηφοφόρους δικάζεται με βάση την αρχή της «συλλογικής ευθύνης», ο αντίλαλος να προηγείται της απάντησης! Δεν ήταν αντίλαλος «δημοκράτες», ήταν πρό-λαλος! Σιωπή εκκωφαντική από τους «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους καναλιών, εφημερίδων, ραδιοφώνων, διότι ως γνωστόν η δημοσιογραφία είναι ανεξάρτητη και δεν ελέγχεται από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Εξίσου εκκωφαντική όμως και η σιωπή των «εθνικοφρόνων» κατηγόρων της Χρυσής Αυγής, εκείνων που εργολαβικά ανέλαβαν να δηλώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την «εξαφάνιση» της Χρυσής Αυγής.

Την ίδια μέρα, το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, οι πραγματικοί εκμεταλλευτές των ανθρώπων, στήνουν ακόμα μια αποτυχημένη προβοκάτσια με ένα αφγανό μαθητή και την οικογένειά του, με σκοπό την στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής και την καλλιέργεια ενοχικών συνδρόμων στον Ελληνικό Λαό. Η υπόθεση θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την παλιά ιστορία της απόπειρας εμπρησμού συναγωγής στα Χανιά: οι «αντιρατσιστές» του κόμματος των πολιτικών κομμάτων εξαπέλυαν μύδρους κατά της Χρυσής Αυγής μέχρι που συνελήφθησαν μερικοί ναύτες του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ ως δράστες και ομολόγησαν την ενοχή τους. Στην περίπτωση του αφγανού όμως, δεν ακούγεται κουβέντα για συλλήψεις των δραστών. Ενδεχομένως διότι δεν υπήρξαν ποτέ δράστες και η επίθεση δεν ήταν παρά μια κακοστημένη σκηνοθεσία με μερικές πέτρες και ένα χαρτόνι που καλούσε τον αφγανό να «γυρίσει στο… χωριό του»! Η βιαστική δουλειά των προβοκατόρων της κυβέρνησης αποδεικνύεται από το γεγονός πως στο χαρτόνι λησμόνησαν να βάλουν υπογραφή «Χρυσή Αυγή»…

Σε όλα τα προαναφερόμενα γεγονότα, η θέση της ΝΔ ήταν ξεκάθαρη: απόλυτη ταύτιση με την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και συμπόρευση με τις συνιστώσες εγκληματιών και τρομοκρατών που από κοινού απαιτούν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Στο δια ταύτα, κάθε ενέργεια της κόκκινης Χούντας Τσίπρα-Καμμένου στρέφεται ευθέως και σε πλείστες περιπτώσεις παράνομα και βίαια κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Η προεκλογική ρητορική των Τσίπρα-Καμμένου για «παραδειγματική τιμωρία των οικονομικών δολοφόνων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ» παρέμεινε λόγια του αέρα και οι «τιμωροί της διαφθοράς και φορείς της κοινωνικής δικαιοσύνης» δεν έχουν πειράξει ούτε τρίχα των υποτίθεται μεγάλων τους αντιπάλων, επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή ρήση: «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει».

Από την άλλη πλευρά, η «εξαφανισμένη» Χρυσή Αυγή με πλήθος κατασκευασμένων από το Καθεστώς κατηγορούμενων, με παράνομα δεσμευμένη την συνταγματικά κατοχυρωμένη κρατική χρηματοδότηση, με πλήθος δολοφονικών επιθέσεων από το κόκκινο παρακράτος, με διαρκή φίμωση από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ σθεναρά, διαμορφώνει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα και γι’ αυτό διώκεται από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και τους μηχανισμούς του, γι’ αυτό λασπολογείται από τους «εθνικόφρονες» της εργολαβικής κακοπροαίρετης κριτικής, της απραξίας και ενίοτε της συνεργασίας με το αντεθνικό Καθεστώς.

Τα ίδια ερπετά της «εθνικοφροσύνης» που διαλαλούν την «εξαφάνιση» της Χρυσής Αυγής είναι εκείνα που πασχίζουν για να μην ισχυροποιηθεί και να μην γίνει κυβέρνηση του τόπου. Ματαιοπονούν!

Στην αντεθνική κόκκινη Χούντα και στους συνεταίρους της από τη ΝΔ και τους «εθνικόφρονες» εγγεγραμμένους των payroll της, οι Εθνικιστές απαντούν:

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΕΜΠΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!