Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

Στις 18 Οκτωβρίου ένα κτήνος, ένα κοινωνικό παράσιτο, ένας τοξικομανής για να αρπάξει 25 ευρώ εκτόνωσε την λύσσα και το μίσος του κατά  της κοινωνίας και της άθλιας υπάρξεώς του, δολοφονώντας με 14 μαχαιριές μια νέα γυναίκα. Ένα ανάξιο και ανίκανο σκουπίδι, μια σαβούρα που με την παρουσία του βαραίνει τον πλανήτη, για να βρει την πολυπόθητη δόση του, βύθισε στο πένθος και στην οδύνη μια οικογένεια.

Ο δράστης συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του. Τι μέλλει λοιπόν να κάνει η Πολιτεία;;

Άραγε θα δικαιώσει την δολοφονημένη Δώρα και θα ανακουφίσει την οικογένεια της, δικάζοντας, καταδικάζοντας και τιμωρώντας τον δράστη, με ίδια την ωμότητα και σκληρότητα που αυτός κατακρεούργησε το άτυχο θύμα του;;; Θα τον τιμωρήσει σκληρά και παραδειγματικά, επιτελώντας ένα μεγάλο και δίκαιο έργο, απαλλάσσοντας την κοινωνία από ένα καρκίνωμα και απαλλάσσοντας αυτόν τον ίδιο από την προσωπική του αθλιότητα;;;  Όχι βέβαια διότι εμείς είμαστε μια «πολιτισμένη» κοινωνία και στις πολιτισμένες κοινωνίες, ο κάθε ψυχωτικός, ο κάθε σχιζοφρενής, ο κάθε χρήστης ναρκωτικών ουσιών μπορεί να βιάσει το ανήλικο παιδί σου, να δολοφονήσει την κόρη σου μέρα μεσημέρι, να σε χτυπήσει, να σε ληστέψει διότι δεν χαρακτηρίζεται ως εγκληματίας που πρέπει να απομακρυνθεί από το κοινωνικό σύνολο, αλλά ως άρρωστος και αδύναμος που χρήζει ανάγκη θεραπείας. Αυτό επιβάλλει ο σημερινός πολιτισμός, αυτό επιβάλλει η σημερινή διανόηση.

Να είστε βέβαιοι ότι πριν ακόμη αυτός οδηγηθεί στα δικαστήρια θα βρεθούν πολλοί δικηγορίσκοι της πεντάρας που θα θελήσουν να αναλάβουν την υπεράσπιση τους, πολλά διεστραμμένα μυαλά που θεωρούν ότι για την άγρια δολοφονία δεν ευθύνεται ο δράστης, αλλά η κοινωνική ανισότητα και η άδικη κατανομή του πλούτου. Μάλιστα αν ήταν και αλλοδαπός, μπορεί έξω από τα δικαστήρια να συγκεντρώνονταν και κλιμάκιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τον στηρίξει, όπως είχαν στο παρελθόν πράξει εμπρός στα δικαστήρια της Ερμούπολης  για να στηρίξουν τον Πακιστανό ΑχμέντΒακάς, αυτό το κτήνος που όχι μόνο βίασε αλλά άφησε και ανάπηρη την Μυρτώ, μια νεαρή Ελληνίδα στα 16 της χρόνια.

Εμείς λοιπόν θεωρούμαστε μια πολιτισμένη κοινωνία. Μια κοινωνία που ο πολιτισμός της εκφράζεται και εκδηλώνεται με τους νόμους της Ζούγκλας. Αμετανόητοι εγκληματίες, βιαστές και διεστραμμένοι απελευθερώνονται με υπουργικούς νόμους προκειμένου να αποσυμφορηθούν οι φυλακές (!!!!!!), περιφέρονται πράττοντας το μόνο που έχουν μάθει στη ζωή τους δηλαδή το έγκλημα, αθώοι άνθρωποι δολοφονούνται, ηλικιωμένοι μέσα στα σπίτια τους βασανίζονται φρικτά για λίγα ευρώ, οποιοσδήποτε έγκλειστος αρχιεγκληματίας έχει διαφορές ή δικαστικές έριδες με κάποιο δικηγόρο, έχει τη δυνατότητα μέσα από τις φυλακές να οργανώνει την δολοφονία του. Από την άλλη στ’ όνομα αυτού του πολιτισμού και κάποιας ερμαφρόδιτης ελευθερίας και πολυφωνίας μια περιοχή στο κέντρο της Αθήνας έχει χαρακτηριστεί ως το άβατο των ακροαριστερών συμμοριτών και τρομοκρατών, οι οποίοι αδίστακτα και πάντα με πρόθεση να αφαιρέσουν ζωές βάλλουν με βαρύ οπλισμό κατά αστυνομικών, αν δεν επιδίδονται σε εμπρησμούς και βανδαλισμούς ή επιθέσεις σε αμέριμνους πολίτες.

Ο δολοφόνος της Δώρας λοιπόν, το επισημαίνουμε εκ των προτέρων θα χαρακτηριστεί ως τοξικομανής, ήτοι ασθενής και εξαρτώμενος, μην έχοντας πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ως εκ τούτου θα εγκλεισθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης. Μπορεί μάλιστα σε ένα έτος το πολύ να κυκλοφορεί ελεύθερους στους δρόμους αναζητώντας πάλι την πρέζα, καθώς και την επόμενη Δώρα.

Και αν μπορείτε να μαντέψετε …….. ναι αυτός ο δολοφόνος είναι ένας από τους χιλιάδες που απελευθέρωσε ο νόμος Παρασκευόπουλου. Αυτό το σκουπίδι, είχε καταδικαστεί σε 20ετη φυλάκιση για εμπορία ναρκωτικών αφού στην κατοχή του βρέθηκαν 30 κιλά Ινδικής κάνναβης. Μετά όμως από 6 χρόνια εγκλεισμού η Πολιτεία και ο κύριος Παρασκευόπουλος αποφάσισαν ότι έπρεπε να αποφυλακιστεί, για να «εμπλουτίσει» το βιογραφικό του και με ένα φόνο.

Σε μία μη πολιτισμένη χώρα όμως, όπως η Κίνα ο τοξικομανής και εγκληματίας  θα γονάτιζε στον χώρο εκτελέσεων στις επόμενες δημόσιες εκτελέσεις και με συνοπτικές και προπαντός δίκαιες διαδικασίες θα απάλλασσε την κοινωνία από την παντελώς ανώφελη και επιβλαβή παρουσία του. Και επαναλαμβάνουμε ότι πάνω απ’ όλα θα είχε αποδοθεί δικαιοσύνη και ένα ακόμη επικίνδυνο κτήνος δεν θα αποτελούσε πλέον απειλή για όλους αυτούς που πηγαίνουν στο νεκροταφείο να επισκεφθούν τους τάφους των οικείων τους, για  όλους τους αμέριμνους πολίτες που κυκλοφορούν στους δρόμους. Επιπλέον αυτό θα αποτελούσε παράδειγμα προς τους όμοιους του, οι οποίοι θα δίσταζαν να εγκληματήσουν, γνωρίζοντας ποια μοίρα τους περιμένει .

Αλλά όπως προαναφέραμε αυτό θα συνέβαινε σε μια μη πολιτισμένη χώρα που σέβεται τις ζωές και την ασφάλεια των πολιτών της και τσακίζει αμείλικτα αυτούς που τις επιβουλεύονται. Σε μια μη πολιτισμένη χώρα που ο θύτης είναι θύτης και  το θύμα και οι ρόλοι δεν αντιστρέφονται στο πλαίσιο κάποιων στρεβλών, νοσηρών και αχαρακτήριστων ιδεοληψιών.