ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! ΟΙ… ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ… ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΞΗΡΟ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ωρύονται από χθες το βράδυ οι… αντιτρομοκράτες της νουδούλας (με «πρώτα μπιστόλια» τους Μπουμπουκοβορίδηδες), με την διήμερη άδεια που αναμένεται να πάρει ο «φαρμακοχέρης» σύντροφος Κουφοντίνας, το «πρώτο μπιστόλι» της 17Ν.

Η υποκρισία στο αποκορύφωμά της! Διότι, επί της κυβέρνησης του… σκληρού Σαμαρά πήρε… άδεια αποδράσεως το «δεύτερο μπιστόλι» της 17Ν., ο σύντροφος Χριστόδουλος Ξηρός και δεν έβγαλαν άχνα!

Για όσους δεν θυμούνται, υπενθυμίζουμε ότι στις 30 Δεκεμβρίου του 2013, η τότε κυβέρνηση Σαμαρά-Μπουμπούκου-Βορίδη είχε χορηγήσει 9ήμερη παρακαλώ άδεια στον Ξηρό. Ο οποίος, όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, δεν εμφανίστηκε ποτέ μόλις έληξε η άδειά του, καθώς «έκανε αυτό που ο κάθε επαναστάτης πρέπει να κάνει, πολιτική απόδραση», όπως είπε τότε ο δικηγόρος του, σύντροφος Ραγκούσης. Συνελήφθη δε, εντελώς τυχαία, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο!

Ας θυμηθούμε και τα «ανδραγαθήματα» αυτού, στον οποίο έδωσαν άδεια οι Σαμαρο-μπουμπουκο-βορίδηδες: Όπως και ο ίδιος είχε παραδεχθεί, συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονίας του λοχία Ρ. Τσαντ (3/4/84), στη δολοφονία του εκδότη Ν. Μομφεράτου και του οδηγού του Π. Ρουσέτη (21/2/85), στην έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου εναντίον λεωφορείου των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα το θάνατο του αστυφύλακα Ι.Γεωργακόπουλου (26/11/85), στη δολοφονία του Αγγελόπουλου (8/4/86), στη δολοφονία του στρατιωτικού ακολούθου Ουίλιαμ Νορντίν (28/6/88) και στη δολοφονία του λοχία Στιούαρτ Ρόναλντ (10/3/91). Επιπλέον, συμμετείχε στις απόπειρες κατά των Γ. Πέτσου (8/5/89), Β. Βαρδινογιάννη (20/11/90) και Ι. Παλαιοκρασσά, στις επιθέσεις με ρουκέτες κατά λεωφορείου των ΜΑΤ το 1991, αφήνοντας πίσω του έναν νεκρό και επτά τραυματίες, στην εισβολή στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα (14/8/88), στην κλοπή πολεμικού υλικού από το στρατόπεδο Συκουρίου (24/12/89) και το Πολεμικό Μουσείο (3/2/90), στη συμπλοκή με αστυνομικούς στα Σεπόλια (20/11/91), αλλά και σε πολλές ληστείες («απαλλοτριώσεις»). Συνολικά, συμμετείχε σε 33 τρομοκρατικές ενέργειες που διέπραξε η 17Ν και καταδικάστηκε σε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη!

Αυτά τα ολίγα για να μη μας δουλεύουν κιόλας!