ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΤΕΦΡΑ!

Μετά από οχτώ έτη βαρύτατων θυσιών του Ελληνικού Λαού οι οποίες αποφασίζονται και εφαρμόζονται όχι για να ανακάμψει η ελληνική οικονομία αλλά για να πλουτίζουν οι τοκογλύφοι και για να μείνουν ατιμώρητοι οι εγχώριοι υποτακτικοί τους που κατέκλεψαν και εξακολουθούν να κατακλέβουν, καταδεικνύεται με τον πλέον οδυνηρό τρόπο μια πραγματικότητα την οποία αποκάλυψε και ανέδειξε μονάχα η Χρυσή Αυγή: Διεθνής επιτροπεία και «συνταγματικό» τόξο πάνε μαζί και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της Ελλάδος όπως μέχρι σήμερα γνωρίζαμε.

Μπορεί βεβαίως ο Ελληνικός Λαός να πληρώνει σκληρούς και άδικους φόρους, τούτο όμως δεν συνοδεύεται από την ανταποδοτικότητα του Κράτους προς τους φορολογούμενους πολίτες: εθνική άμυνα, δημόσια τάξη και ασφάλεια, οικονομία, κοινωνική πρόνοια, υγεία, παιδεία είναι τομείς όπου ο κρατικός έλεγχος καθίσταται ολοκληρωτικά υπεύθυνος για την ανυπαρξία ή την κατάρρευσή τους. Προς τί λοιπόν η πληρωμή των φόρων; Για να βολεύονται τα κομματόσκυλα του «δημοκρατικού» τόξου ή για να παραχωρούνται περισσότερα προνόμια στους λαθρομετανάστες;

Είναι αξιοσημείωτο πως την ίδια ώρα κατά την οποία οι κομμουνιστές της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου προαναγγέλλουν τη διανομή κοινωνικού εισοδήματος ύψους περίπου ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, μεθοδεύεται ο τρόπος εξάρτησης της ελληνικής οικονομίας από τους τοκογλύφους από το καλοκαίρι του 2018 και μετά, καθώς επίσης και εξαιρετικά κρίσιμες εξελίξεις στα εθνικά θέματα, με το Μακεδονικό και τη Θράκη να βρίσκονται στο προσκήνιο. Τί πράττει συνεπώς η κυβέρνηση υπό την πλήρη ανοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης (κατόπιν σχετικών υποδείξεων των αφεντικών σε Βερολίνο και Βρυξέλλες); Εξαπατά τους Έλληνες τάζοντας την διανομή μέρους του πλεονάσματος, ενός πλεονάσματος το οποίο βεβαίως δεν είναι αποτέλεσμα αύξησης της παραγωγικότητας της οικονομίας αλλά αποτέλεσμα των βαρύτατων φόρων και της ασυνέπειας του Κράτους να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις και οφειλές του! Με απλά λόγια και για να γίνουμε πλήρως κατανοητοί, το αντεθνικό Κράτος μας κλέβει το πορτοφόλι και μας επιστρέφει μετά τυμπανοκρουσιών τα ψιλά που βρήκε σ’ αυτό!

Όπως ήταν αναμενόμενο, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ομιλούν για την έξοδο από τα Μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, φροντίζουν όμως να διατηρούν στην ομίχλη το τι θα επακολουθήσει. Διεθνείς οικονομικοί αναλυτές, παράγοντες της Ε.Ε. και του ΔΝΤ αλλά ακόμη και το Γραφείο Προϋπολογισμού στη βουλή, δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών: η διεθνής εποπτεία (ο εκλεπτυσμένος χαρακτηρισμός της κατοχής της χώρας μας) θα συνεχιστεί απρόσκοπτα μετά το θέρος του υφιστάμενου προγράμματος, όσο κι αν κράζουν τα εν Ελλάδι όρνεα της μνημονιακής πολιτικής. Κι όσο ο Λαός μας θα αναμένει μακαρίως τις επίσημες ανακοινώσεις, το «δημοκρατικό» τόξο θα προβαίνει σε σειρά παραχωρήσεων προς τους δανειστές με την ανόητη πεποίθηση πως οι κινήσεις «καλής θέλησης» θα κατευνάσουν και θα περιορίσουν τις νέες οικονομικές τους απαιτήσεις.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, μόνο ανησυχία μπορούν να προκαλούν όσα λίγες μέρες πριν διαδραματίστηκαν στη Θράκη και όσα πρόκειται να λάβουν χώρα στο ζήτημα της ονομασίας του ψευδοκράτους των Σκοπίων, ενόψει μάλιστα της συνόδου του ΝΑΤΟ το ερχόμενο καλοκαίρι. Προ μερικών εβδομάδων, ο Σύριζα, το κόμμα του Καμμένου και η ΝΔ ψήφιζαν στη βουλή μια τροπολογία η οποία ανοίγει στην Άγκυρα την κερκόπορτα της Θράκης. Οι νεοδημοκράτες ειδικά, έσπευσαν να δικαιολογήσουν την ψήφο τους ισχυριζόμενοι πως η εν λόγω τροπολογία εξασφαλίζει τάχα δια του διεθνούς δικαίου τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Ούτε μισός νεοδημοκράτης όμως δεν τόλμησε να διαμαρτυρηθεί και να καταγγείλει όσα δήλωσε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Θράκη, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, όπου έγινε ευθεία αναφορά σε τουρκική μειονότητα και στην καταπίεσή της από το ελληνικό Κράτος.

Σε αντιστοιχία με την άτακτη υποχώρηση στα εθνικά θέματα βρίσκονται και τα εσωτερικά ζητήματα, με την ελληνική επικράτεια να μοιάζει περισσότερο με Φαρ Ουέστ παρά με ευνομούμενη πολιτεία. Κι όμως! Το «δημοκρατικό» τόξο στο σύνολό του εντούτοις, αναγνωρίζει ως μοναδικό πρόβλημα της χώρας την Χρυσή Αυγή, η οποία πρέπει με κάθε μέσο -θεμιτό ή αθέμιτο- να εκριζωθεί.

Ας αναλογιστεί συνεπώς ο καθένας, την μορφή της ελληνικής κοινωνίας αλλά και το μέγεθος των ήδη υπαρχόντων προβλημάτων στην περίπτωση εκείνη κατά την οποία η Χρυσή Αυγή δεν θα βρισκόταν στον πολιτικό χάρτη. Πριν όμως απαντήσει, ας τολμήσει να κοιτάξει στα μάτια τους ανέργους που ικετεύουν κομματάρχες του «δημοκρατικού» τόξου για μια θέση εργασίας, ας τολμήσει να αντικρίσει τους συμπατριώτες μας που βιώνουν καθημερινά τον τρόμο που απορρέει από την εγκληματική δράση των παρακρατικών της αριστεράς και των λαθρομεταναστών προσκεκλημένων τους. Ας κοιτάξει τους Έλληνες που δεν έχουν ρεύμα και αύριο θα χάσουν το σπίτι τους επειδή δεν μπορούν πια να εξυπηρετήσουν το δάνειό τους, την ίδια ώρα που οι ασιάτες και αφρικανοί φιλοξενούμενοι της ψευτοδημοκρατίας απολαμβάνουν τα προνόμια που εκείνη αφειδώς τους παραχωρεί.

Μόνο τότε θα κατανοήσει και θα συνειδητοποιήσει πως δίχως τη Χρυσή Αυγή θα πολλαπλασιαστεί η ασυδοσία των διεφθαρμένων και η Πατρίδα που μας παρέδωσαν οι γονείς μας θα υπάρχει μόνο στις αφηγήσεις των γερόντων, δίνοντας τη θέση της δια της βίας σε ένα μνημονιακό προτεκτοράτο νοσηρών διεθνιστών και λαθρομεταναστών.

Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός ένα ελληνικό μέλλον για τα παιδιά του; Εάν ναι, τότε γνωρίζει πως μόνο ο Λαϊκός Εθνικισμός μπορεί να το εξασφαλίσει!

Θέλει λοιπόν ο Ελληνικός Λαός την Πατρίδα του πίσω; Εάν ναι, τότε γνωρίζει πως μόνο με τη Χρυσή Αυγή θα την πάρει!

Ευάγγελος Καρακώστας

http://antepithesi.gr