ΟΙ «ΑΝΤΙΦΑ» ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΤ

Μια πολύ σημαντική παράμετρος της όλης ιστορίας με την αφισοκόλληση-στοχοποίηση του καθηγητή Άγγελου Συρίγου, η οποία όμως έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητη, έχει να κάνει με την άριστη πληροφόρηση που είχαν οι συντάκτες της αφίσας-επικήρυξης για την δραστηριότητα του στοχευμένου καθηγητή στην Θράκη. Δηλαδή, πόσο συχνά την επισκέπτεται, με ποιους συναντιέται, ποιες είναι οι θέσεις του κ.α., πληροφόρηση την οποία μπορούν να έχουν μόνο ως μέρος τους σκοτεινού εγχώριου παρακράτους ή της τουρκικής ΜΙΤ και του προξενείου στην Κομοτηνή, τα οποία οργιάζουν ανενόχλητα προωθώντας την τουρκική προπαγάνδα.

Στον νου μας, λοιπόν, έρχονται άλλες αφίσες που έχουν βγάλει στο πολύ πρόσφατο παρελθόν διάφορες «αντιφασιστικές» οργανώσεις, «αυτόνομες» ομάδες, «συνελεύσεις», «συλλογικότητες» που καλύπτονται πίσω από την μάσκα του «αντιεξουσιαστή». Τίτλο τον οποίο τους τον παρέχουν αφελώς, δίχως την παραμικρή σκέψη, τα συστημικά ΜΜΕ, παραπέμποντας έτσι σε μια προμηθεϊκή θετική εικόνα αντίστασης στην εξουσία και όχι στην πραγματικά ολοκληρωτική εξουσιαστική αποστολή τους. Παρά τις πολυάριθμες διαφορετικές υπογραφές των αφισών και των ανάλογων προκηρύξεων, είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για συγκεκριμένη σπείρα ανθελλήνων που έχουν κάνει τον «αντιφασισμό» επάγγελμα με την κυριολεκτική έννοια του όρου.

Αρκεί να γυρίσουμε τον χρόνο λίγο πίσω τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, για να θυμηθούμε ότι το κέντρο (και προφανώς όχι μόνο) της Αθήνας γέμισε με δύο αφίσες, που το περιεχόμενό τους επεξηγούσε ότι η… άμοιρη Τουρκία περικυκλώνεται από την… ιμπεριαλιστική Ελλάδα. Στην πρώτη, με τίτλο «Αναρωτιέστε τι προκαλεί την “τουρκική προκλητικότητα”;» απαντούν «Τα σχέδια του ελληνικού κράτους»! Η αφίσα συνοδεύεται από ένα απίστευτα άθλιο κείμενο, στο οποίο αντιστρέφεται πλήρως η πραγματικότητα και παρουσιάζονται με… ζήλο πάγιες τουρκικές θέσεις. Ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα επανέφερε το 2010 θέμα ΑΟΖ, ενώ προφανώς θα έπρεπε να ρωτηθεί πρώτα η Τουρκία για το αν συμφωνεί. Η Ελλάδα επανέφερε θέμα Ιμίων, ενώ τα Ίμια, όπως επιδιώκουν οι τούρκοι, είναι αποστρατικοποιημένη ζώνη εδώ και 20 χρόνια.

Ουσιαστικά με αυτές τις θέσεις οι «αντίφα» τοποθετούνται κάτι παραπάνω από ανοιχτά υπέρ της διχοτόμησης του Αιγαίου. Θέση που, όσο κι αν την επιδιώκει σε μόνιμη βάση το τουρκικό κράτος, ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει τολμήσει να την δηλώσει ξεκάθαρα. Οι ελληνόφωνοι «αντίφα» έχουν τόσο… προωθημένες θέσεις που ακόμη και η οποιαδήποτε τουρκική κρατική υπηρεσία θα δίσταζε να τις προτείνει. Επιπλέον, σ’ αυτήν την κατάπτυστη αφίσα κατηγορείται η Ελλάδα ότι στήνει τριμερείς συμμαχίες για να «περικυκλώσει» την Τουρκία και ότι στο Κυπριακό μπλοκάρει τις διαπραγματεύσεις! Και η ανθελληνική αυτή αφίσα κλείνει με το ότι στόχος του Ελληνικού κράτους από το 2010, δηλαδή επί πρωθυπουργίας… Τζέφρυ(!), είναι η περικύκλωση της Τουρκίας και η θαλάσσια κυριαρχία από την Κέρκυρα έως τον Λίβανο!

Η δεύτερη αφίσα είναι μονοθεματικού περιεχομένου και ασχολείται με τον Ελληνικό εναέριο χώρο. Σύμφωνα με τους συντάκτες της («αντίφα» και τουρκικές μυστικές υπηρεσίες) η Ελλάδα έχει άδικο να θεωρεί ως παραβίαση εθνικού εναέριου χώρου το διάστημα μεταξύ των 6 μιλίων των χωρικών υδάτων και των δέκα μιλίων του εναέριου χώρου. Κακώς ο χώρος αυτός θεωρείται ως Ελληνικός και επομένως δεν υπάρχει καμία παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου από τα τουρκικά μαχητικά. Φυσικά, τόσο οι «αντίφα» όσο και οι τούρκοι εντολείς τους ψεύδονται ασύστολα, γιατί η Ελλάδα, βάσει του Διεθνούς Δικαίου, έχει δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων της στα 12 ναυτικά μίλια. Δικαίωμα, όμως, το οποίο δεν ασκεί γιατί, από το 1995, η τουρκική εθνοσυνέλευση έχει λάβει απόφαση ότι αν η Ελλάδα κάνει χρήση του νόμιμου δικαιώματός της, τότε θα της κηρύξει πόλεμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τουρκία από το μακρινό 1964 έχει επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια τόσο στον Εύξεινο Πόντο όσο και στην Μεσόγειο. Αυτό, όμως, δεν απασχολεί στο ελάχιστο τα ελληνόφωνα «γιουσουφάκια» του τουρκικού επεκτατισμού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτές οι αφίσες, με περιεχόμενο που παραπέμπει άμεσα σε πράξεις εσχάτης προδοσίας (με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την τύχη των εμπνευστών της σε περίοδο πολέμου…), δεν προκάλεσαν την παραμικρή ενόχληση των δημιουργών της από τις εγχώριες δικαστικές αρχές. Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί (δεν) συνέβη αυτό, φαίνεται όμως ότι έχουν τέτοιου είδους ασυλία και προστασία, ακριβώς γιατί η παρακρατική «αντιφασιστική» ενασχόλησή τους με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να αγνοηθεί από τις αρμόδιες εγχώριες υπηρεσίες, που τους πατρονάρουν, ακόμη κι αν μέρος της μισθοδοσία των επικεφαλής των «αντίφα» προέρχεται (και) από χώρα της ανατολής… Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν πρόκειται να εκπλαγούμε στο ελάχιστο εάν τυχόν κάποια στιγμή πληροφορηθούμε ότι και κάποιος «επώνυμος» του «αντιφασιστικού κινήματος» εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του Ελληνικού Εθνικισμού έχει μπει κι αυτός στην λίστα του μισθολογίου των μυστικών υπηρεσιών ξένης χώρας που επιβουλεύεται σημαντικό μέρος της Ελληνικής Επικράτειας, υπονομεύοντας έτσι την Εθνική μας Ανεξαρτησία.

Με δεδομένο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί την πολιτική αιχμή του δόρατος για την προσπάθεια απελευθέρωσης της Ελλάδας από τον σύγχρονο ξενικό ζυγό και την επανάκτηση της Εθνικής της Κυριαρχίας, είναι αντιληπτοί οι λόγοι που οι ελληνόφωνοι «αντιφασίστες», έχοντας και την κρατική κάλυψη μαζί τους, την πολεμούν τόσο λυσσαλέα και ύπουλα. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-polu-shmantikh-parametros-ths-olhs-istorias-me-thn-afisokollhsh-stochop#ixzz4xs4vwmeW