ΚΚΕ: «ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ» ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Στην στήλη μου στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί σήμερα, γράφω –μεταξύ των άλλων- και για την δημόσια θέση που σύμφωνα με τον Λένιν (περιέχεται στο βιβλίο του «Τι να κάνουμε;») πρέπει να παίρνουν τα Κ.Κ. έναντι της κόκκινης τρομοκρατίας που ασκεί ο παράνομος μηχανισμός του:

«Δημοσίως, το κόμμα θα υποστήριζε ότι δεν έχει καμιά σχέση με τις πάσης φύσεως τρομοκρατικές ενέργειες, εν ανάγκη θα τις καταδίκαζε κιόλας, και θα τις χρέωνε σε «προβοκάτορες» ή «πράκτορες της Ασφάλειας», ή «πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών» (όσο οι δράστες έμεναν άγνωστοι και ασύλληπτοι). Στις περιπτώσεις που οι δράστες θα συλλαμβάνονταν και θα αποκαλυπτόταν η πολιτική τους ταυτότητα, το κόμμα θα υποστήριζε ότι είναι… αθώοι και… θύματα σκευωρίας – ακόμα κι όταν τα εναντίον τους στοιχεία θα ήταν συντριπτικά».

Κατά διαβολική σύμπτωση, αυτές τις μέρες έγινε μια τρομοκρατική ενέργεια, κατά των αστυνομικών που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χ. Τρικούπη, ενώ οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι. Και ιδού η θέση του ΚΚΕ:

Η επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ λειτουργεί προβοκατόρικα

«Η επίθεση σε αστυνομικές δυνάμεις έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα από τις όποιες επιδιώξεις της, είναι μια ενέργεια που λειτουργεί προβοκατόρικα, γιατί αφ’ ενός καλλιεργεί τον αποπροσανατολισμό από τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα και την ανάγκη οργάνωσης της πάλης, αφ’ ετέρου ρίχνει νερό στο μύλο όσων θέλουν να καλλιεργήσουν κλίμα καταστολής, που στρέφεται σε τελική ανάλυση σε βάρος του λαού και του κινήματος».

Βέβαια, αν είχαν συλληφθεί οι δράστες, το… τιμημένο κουκουέ θα τους υπερασπιζόταν και θα τους αθώωνε, όπως έκανε προσφάτως και στην περίπτωση της κρατικής τρομοκράτισσας «Ηριάννας»!

Πάντα πιστό στην λενινιστική τακτική…