ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΩΝ ΟΤΙ ΘΑ… ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Αν θυμάστε, το 2014, πριν από τις ευρωεκλογές και τις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, το σύστημα Σαμαρά, αφού απέτυχε με τις συλλήψεις και τις φυλακίσεις να πάει την Χρυσή Αυγή «στο 2%», όπως επεδίωκε, έβγαζε βρώμες μέσω δημοσιογραφικών του παπαγάλων πως την τελευταία στιγμή ο Άρειος Πάγος δεν θα εγκρίνει τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής κι έτσι το Κίνημα δεν θα κατέλθει στις εκλογές! Φυσικά, τίποτα απ’ αυτά δεν συνέβη, αλλά είναι γεγονός πως λόγω των εντόνων φημών είχε προκληθεί μεγάλη σύγχυση στον κόσμο που σκόπευε να ψηφίσει Χρυσή Αυγή.

Τώρα, οι ίδιοι κύκλοι κυκλοφορούν το ίδιο σενάριο για τις επόμενες εκλογές! Πιο συγκεκριμένα, στη γνωστή διαδικτυακή φωλιά των σαμαρόσκυλων, δημοσιεύθηκε άρθρο υπό τον τίτλο «Το μεγάλο κόλπο του Τσίπρα με τη Χρυσή Αυγή».

Το οποίο, αφού αρχίζει με το γνωστό παραμύθι, ότι «από το 2015 και μετά οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή ήταν μια χαρά» (λες και μαζί με την Χρυσή Αυγή κι όχι με την νουδούλα του Σαμαρά ψήφισαν οι συριζοψεκασμένοι το νέο Μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς του νόμους, τον Παυλόπουλο για πρόεδρο δημοκρατίας, την αφέντρα Ζωή για πρόεδρο της βουλής, κ.ο.κ.), καταλήγει ότι «το Μέγαρο Μαξίμου περιμένει την ολοκλήρωση της δίκης τους επόμενους μήνες και την καταδίκη όχι μόνο του δολοφόνου Ρουπακιά αλλά και μελών της ηγετικής ομάδας της οργάνωσης.

Μια καταδίκη για ηθική αυτουργία και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στα κορυφαία στελέχη θα τίναζε στον αέρα τη Χρυσή Αυγή αλλά και θα έδινε πάτημα στον Τσίπρα να κάνει το παιχνίδι του. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το να κηρύξει την οργάνωση εκτός νόμου, επομένως να της απαγορεύσει να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές».

Μην τους πιστεύετε, εφαρμόζουν το ίδιο κόλπο μ’ αυτό του 2014! Και μάλιστα, την ώρα που η δίκη «δεν τους βγαίνει» και χρησιμοποιούν υποβολείς για να καθοδηγήσουν τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες!

(ΥΓ): Δε θα ξαναγίνεις πρωθυπουργός ΠΟΤΕ! Μα ΠΟΤΕ!