Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Άρθρο στην «Καθημερινή της Κυριακής» έγραψε ο (τέως φον) Αντωνάκης Σαμαράς, με τίτλο «Φιλελεύθερη και πατριωτική ατζέντα», που θυμίζει εντόνως μανιφέστο νέου ψοφοδεξιού πολιτικού κόμματος!

Βέβαια είναι ένα ζήτημα αν ο Σαμαράς θα τολμήσει αποστατήσει από την νουδούλα για δεύτερη φορά, αλλά άλλο είναι το θέμα που θέλουμε να θίξουμε. Γράφει μεταξύ των άλλων και τα εξής για τις αμαρτίες του ΣΥΡΙΖΑ – που ο ίδιος ανέβασε στην εξουσία με τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής:

«… μπορεί να άνοιξε τα σύνορα (τα οποία η προηγούμενη κυβέρνηση είχε κλείσει αποτελεσματικά) και να γέμισε τη χώρα λαθρομετανάστες (που στην αρχή τούς εμφάνιζε ως «πρόσφυγες»)…».

Ώστε έτσι, λοιπόν. Και… λαθρομεταναστευτοφάγος μας προέκυψε ο Αντωνάκης, που τάχα «είχε κλείσει αποτελεσματικά τα σύνορα». Ας δούμε πόσο «αποτελεσματικά»:

Το 2012 εισήλθαν στην χώρα 76.878 λαθρομετανάστες (οι διπλάσιοι απ’ όσους έρχονται τώρα!). Ωστόσο, πράγματι το 2013 ο αριθμός των εισερχομένων μειώθηκε σε 43.002. Όχι όμως διότι η συγκυβέρνηση του Αντωνάκη «είχε κλείσει αποτελεσματικά τα σύνορα», αλλά για τον φόβο της Χρυσής Αυγής που είχε καλλιεργηθεί διεθνώς, με τις δήθεν «ρατσιστικές επιθέσεις»!Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το 2014 (με την Ηγεσία της Χρυσής Αυγής στη φυλακή και με τον «φόβο» να υποχωρεί…) ο αριθμός των εισερχομένων ανέβηκε και πάλι σε 77.163!

Αλλού, λοιπόν, να πάει να πουλήσει τα παραμύθια του ο Αντωνάκης, γιατί ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά τι κουμάσι είναι και του λόγου του!