«ΕΦΟΔΟΣ» ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ 7ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Είπαμε πως, λόγω του τρομοδέματος στον Σόιμπλε, οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες ερεύνησαν, εντόπισαν και παρέδωσαν στο πιάτο προς σύλληψη στις ελληνικές «αρχές» (που δεν είχαν πλέον άλλη επιλογή παρά να τον συλλάβουν…) τον κόκκινο τρομοκράτη Γιαγτζόγλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι υψηλοί προστάτες των κόκκινων τρομοκρατών (συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου-Ρουβίκωνα και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» – Σόρος, Τραμπ και CIA…) θα τον άφηναν έτσι.

Μπορεί, λοιπόν, το σύνηθες «κίνημα συμπαράστασης» που «αθωώνει» προκαταβολικά όλους τους κόκκινους τρομοκράτες να μην έχει ενεργοποιηθεί (εφόσον υπάρχει εμπλοκή του ξένου παράγοντα θεωρείται χαμένη υπόθεση…), αλλά η τρομοκράτηση των δικαστών για να τον ρίξουν στα μαλακά, δεν μπορούσε να περιμένει.

Έτσι, σήμερα το μεσημέρι, παρακρατικά συντρόφια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπήκαν ανενόχλητα στο Εφετείο (προφανώς η αστυνομική φρουρά του είχε πάρει «εντολή άνωθεν» να κάνει το κορόιδο…), έφτασαν μέχρι τον 7ο όροφο (!!!) που βρίσκεται το γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή, αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, Νικολόπουλου, πέταξαν φέιγ βολάν κι έφυγαν όπως ήρθαν. Δηλαδή, σαν… κύριοι!

(ΥΓ): Λέτε ο mister Tsipras, στην επόμενη συνάντησή του με την φράου Μέρκελ, να ζητήσει την άδεια για να υπάρξει «ειδική μεταχείριση» στον ένοπλο σύντροφο, δίνοντας και μερικά επιπλέον ανταλλαγματάκια – μειώσεις συντάξεων, κόψιμο επιδομάτων, κ.λ.π.; Διόλου απίθανο!