ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΜΙΡ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ;

Συνεχίζεται το στημένο παιχνίδι του συστήματος με τον 11χρονο Αφγανό, Αμίρ και μάλιστα επί ανωτάτου επιπέδου. Έτσι σήμερα άνοιξαν γι’ αυτόν οι πύλες του Μεγάρου Μαξίμου, όπου τον δέχθηκε ο misterTsipras, ενώ νωρίτερα είχε συναντήσεις με τον υπουργό Λαθρομετανάστευσης Μουζάλα και τον αντιδήμαρχο«μεταναστών και προσφύγων» του Καμίνη, Παπαγιαννάκη.

Ταυτοχρόνως, τα ΜΜΕ τον έχουν και σήμερα στο επίκεντρο, με συγκινητικά ρεπορτάζ για το πώς οι «άνανδροι ρατσιστές», κ.τ.λ., έκαναν την επίθεση στο σπίτι του.

Μόνο που αυτή τη φορά, εν αντιθέσει με κάποιες άλλες στο παρελθόν που αφορούσαν επιθέσεις σε «προσφυγάκια» (όπως π.χ. σ’ έναν Πακιστανό στον Ασπρόπυργο), ή όπως στο πρόσφατο επεισόδιο με την δικηγόρο, ούτε ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ έχει κάνει δηλώσεις ότι είναι «θέμα τιμής» για την Αστυνομία η σύλληψη των δραστών, ούτε κανένας άλλος απαιτεί την σύλληψη των δραστών! Γιατί άραγε; Μήπως διότι όλοι γνωρίζουν πως δεν πρόκειται για «άνανδρους ρατσιστές», κ.τ.λ., αλλά για παρακρατικούς προβοκάτορες σε διατεταγμένη υπηρεσία από το ψευδοκράτος των λακέδων των Σόρος, Τραμπ και CIA;

(ΥΓ): Εις ότι αφορά δε το βίντεο με την μητέρα του Αφγανού, που περιέγραφε… πανευτυχής την επίθεση κατά του σπιτιού της, λες και της είχε τύχει ο… πρώτος αριθμός του λαχείου, το αφήνουμε στην αλάνθαστη κρίση σας!