ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ!

Ακατάλληλα και μη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Πίστη έκριναν γονείς, τα βιβλία θρησκευτικών σε γυμνάσιο της Πρέβεζας. Έτσι, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Φιλιππιάδας αποφάσισε να επιστρέψει στους συριζοκαμμένους τα βιβλία των θρησκευτικών, ζητώντας να διδαχθούν τα παιδιά από τα περσινά βιβλία.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

«Σαν ελάχιστο μέτρο έκφρασης της αντίθεσης μας στα παραπάνω, θα αποστείλουμε άμεσα τρία βιβλία Φακέλους θρησκευτικών (Α-Β-Γ- Γυμνασίου ) πίσω στο Υπουργείο Παιδείας ως μη σύμφωνα με την Ορθόδοξο Πίστη και θα προβούμε και σε άλλες μορφές διαμαρτυρίας.

Κλείνοντας ως Έλληνες γονείς, που προσπαθούμε για τη καλύτερη δυνατή μόρφωση των παιδιών μας κάτω από δύσκολες συνθήκες, θα απευθυνθούμε στους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας και θα ζητήσουμε:

(α) Να διοριστούν άμεσα καθηγητές που θα διδάσκουν το αντικείμενο σπουδών τους τουλάχιστον στα βασικά μαθήματα.

(β) Να επανέλθει στα περυσινά επίπεδα ο αριθμός μαθητών ανά τμήμα.

(γ) Να εισακουστούν οι απόψεις της Συνοδικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Π.Ε.Θ και των Έγκριτων Νομικών και να διδαχθούν στο σχολείο μας τα περυσινά βιβλία των θρησκευτικών».

Η ενέργεια των γονέων της Φιλιππιάδας είναι απολύτως ορθή και πρέπει οπωσδήποτε να βρει μιμητές και στην υπόλοιπη Χώρα! Πρέπει να δώσουμε στους άθεους συριζοψεκασμένουςεθνομηδενιστές να καταλάβουν πως εδώ είναι Ελλάδα και δεν περνάνε τα αντιχριστιανικά σχέδιά τους!