ΟΡΚΟΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Ήταν 1η Νοεμβρίου του 2013 όταν η καλά οργανωμένη, συντονισμένη και ολομέτωπη επίθεση του αντεθνικού Καθεστώτος κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών φτάνει στ’ αποκορύφωμά της. Η φράση «να τελειώνουμε επιτέλους μ’ αυτούς», που κραύγαζαν υστερικά από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, από τα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες και από το βήμα της βουλής ακόμη οι εχθροί της Πατρίδας και του Λαού, διαμόρφωσε το έδαφος της αιτιολόγησης στην κοινή γνώμη εκείνου που θα ακολουθούσε και παράλληλα έδωσε το σύνθημα για την εξαπόλυση της ύστατης απόπειρας προς τρομοκράτηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και της Ελληνικής Νεολαίας: σκοτώστε τους!

Μέχρι να ξημερώσει εκείνη η Παρασκευή 1η Νοεμβρίου του 2013, το Τυραννικό Καθεστώς που εξουσιάζει την Ελλάδα είχε παίξει τα ρέστα του, δίχως όμως να επιτύχει τον αντικειμενικό του σκοπό που δεν ήταν άλλος από την εκρίζωση της Χρυσής Αυγής από την πολιτική ζωή και δη από την ελληνική κοινωνία. Τους τόνους λάσπης και συκοφαντιών από τις ρυπαροφυλλάδες, τις αμέτρητες ώρες πληρωμένων ρεπορτάζ δυσφήμισης από τα διαπλεκόμενα κανάλια, τις διαρκείς κι ασταμάτητες απειλές και την προτροπή σε βία από τους πολιτικάντηδες της ξενοκρατίας και τα αργυρώνητα φερέφωνά τους, διαδέχτηκε η πρωτοφανής στα νομικά και πολιτικά χρονικά, παράνομη και αντισυνταγματική δίωξη ενός ολάκερου κόμματος, του οποίου η εκλογική δυναμική απειλούσε ευθέως πια τα πανίσχυρα συμφέροντα της ξενοκρατίας. Ο Αρχηγός, βουλευτές και μέλη του Κινήματος οδηγήθηκαν στις φυλακές μιας ψευτοδημοκρατίας κομμένης και ραμμένης στα μέτρα εκείνων που υπηρετούν πιστά και υπάκουα ξένες δυνάμεις, κομμένης και ραμμένης στα μέτρα εκείνων που πλουτίζουν από το αίμα των συμπατριωτών τους. Και τούτο ακόμη το πρωτόγνωρο γεγονός, οι ανηλεείς δηλαδή αντισυνταγματικές διώξεις υπό τις επευφημίες και κατάρες του αλαλάζοντος όχλου των εργολάβων του ψεύδους δημοσιογράφων, στάθηκε ανίκανο να περιορίσει την ακατάβλητη επαναστατική ορμή της Ελληνικής Νεολαίας, της αιχμής του δόρατος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Και οι «δημοκράτες», από την άκρα αριστερά μέχρι την πατριδοκάπηλη ΝΔ που ήταν τότε κυβέρνηση, διακήρυσσαν εν χορώ: Σκοτώστε τους!

Οι επιθέσεις σε τοπικές οργανώσεις, σε μέλη και υποστηριχτές της Χρυσής Αυγής έγιναν το «ρωμαϊκό» θέαμα των διαμορφωτών της κοινής γνώμης, θέαμα το οποίο συνοδευόταν από τα γεμάτα μίσος και ικανοποίηση σχόλια του δημοσιογραφικού υποκόσμου. Η χρονική συγκυρία εντούτοις ήταν κομβική για το υπό κατάρρευση Καθεστώς και ο τραγέλαφος των αντισυνταγματικών διώξεων που προκάλεσε τη χλεύη της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας, έπρεπε να αντιστραφεί. Με μετρημένες στα δάχτυλα φωτεινές και τιμητικές εξαιρέσεις, το σύνολο σχεδόν των αυτόκλητων «θεματοφυλάκων της δημοκρατικής νομιμότητας», αποφάσισε να βάλει στην άκρη τις «δημοκρατικές του ευαισθησίες» και οι μάσκες της εξαπάτησης του Λαού έπεσαν για να αναδυθεί δημοσίως η διαταγή των Τυράννων η οποία αναπαράχθηκε με βομβαρδιστικούς ρυθμούς από τα χρυσοπληρωμένα τους τσιράκια: Σκοτώστε τους!

Την διαταγή θα μπορούσαν να υλοποιήσουν οι μηχανισμοί του αντεθνικού Κράτους, η λύση αυτή όμως προσέκρουε σε ένα και μοναδικό εμπόδιο: στην αδυναμία του Καθεστώτος να την δικαιολογήσει στη κοινή γνώμη. Το Κράτος μέσω της κυβέρνησής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είχε εξαντλήσει τα μέσα που είχε στη διάθεσή του, προς τούτο και παρέδωσε τα κλειδιά της πρωτοβουλίας στο παρακράτος. Στο κόκκινο παρακράτος της μεταπολίτευσης, αυτό το οποίο μέχρι και σήμερα κατηγορεί υποκριτικά δίχως να κατονομάζει η ΝΔ και στο οποίο υπέδειξε σαφώς και ευθέως να αναλάβει δράση: Σκοτώστε τους!

Το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου του 2013, οπλισμένα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά ξερνούν το μίσος της ψευτοδημοκρατίας των Τυράννων του Ελληνικού Λαού, σε άοπλους, νεαρούς Εθνικιστές, υπακούοντας στη ρητή διαταγή «σκοτώστε τους». Αφήνουν πίσω τους δύο ελληνόπουλα δολοφονημένα και ένα τρίτο βαριά τραυματισμένο. Το αρχικό ψευδεπίγραφο «σοκ» του πολιτικού και δημοσιογραφικού υποκόσμου, υποχώρησε αστραπιαία μπρος στην αναγκαιότητα να ολοκληρώσουν το δολοφονικό έργο των παρακρατικών της αριστεράς: «ήξεραν που πήγαιναν», «δεν είναι αθώοι αφού ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής», «θα μπορούσαν να σκοτωθούν και άνθρωποι», «ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών». Η πολιτική τρομοκρατία είχε φτάσει στο απόγειό της. Λογάριασαν όμως, δίχως να λάβουν υπόψη τους την δύναμη της Θέλησης των Εθνικιστών, των Εθνικιστών που δεν έδωσαν απλά την ελευθερία τους για την Πατρίδα και την Εθνική Ιδέα, αλλά έδωσαν την ίδια τους τη ζωή στον τιτάνιο, σκληρό και άνισο Πολιτικό Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Εκεί όπου η αντεθνική Τυραννία βρήκε και δολοφόνησε το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου 2013 δύο άοπλους, νεαρούς Εθνικιστές, αντικρίζει πλέον κάθε 1η Νοεμβρίου χιλιάδες Χρυσαυγίτες να βαστούν τις θέσεις των Μεγάλων μας Νεκρών. Τις βαστούν δε, όχι προσμένοντας επί ματαίω και μοιρολατρικά την απόδοση δικαιοσύνης από το Καθεστώς των ηθικών αυτουργών, αλλά δίκην Όρκου Νίκης προς τους Πεσόντες που νοερά βαδίζουν μαζί μας, μπρος από τις φοβερές Σημαίες που κυματίζουν, τις Δάδες που καίνε και τα τύμπανα που ηχούν.

Απόγευμα Τετάρτης 1η Νοεμβρίου 2017 και την σιγή έσπασε το Προσκλητήριο Νεκρών που στοιχειώνει τους εχθρούς του μνημειώδους Αγώνος μας:

Γιώργος Φουντούλης: ΠΑΡΩΝ!

Μάνος Καπελώνης: ΠΑΡΩΝ!

Περισσότερο απ’ όλα όμως, οι Τύραννοι της Πατρίδος και του Λαού μας τρέμουν στην ιδέα της από μέρους μας συνειδητοποίησης τούτου:

Η Τιμωρία των ενόχων και η Δικαίωση των δολοφονημένων Συναγωνιστών μας θα επέλθουν μονάχα μέσα από την Τελική Νίκη της Χρυσής Αυγής!

Κι Εμείς οι Εθνικιστές, κάθε 1η Νοεμβρίου δίνουμε Όρκο στους Νεκρούς μας:

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!