ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

 Γράφει ο Αντίοχος

Προ ολίγων μόλις ημερών, τρεις ένστολοι Ευέλπιδες δέχθηκαν άνανδρη επίθεση από κοπάδι λυσσασμένων κόκκινων σκυλιών, που έψαχναν για «φασίστες» στο Μοναστηράκι και κατέληξαν στο νοσοκομείο!

Ομοίως κι ένας εξοδούχος στρατιώτης, με πολιτική περιβολή, που τους φάνηκε για «φασίστας», γιατί ήταν κοντοκουρεμένος.

Προχθές, στην Θεσσαλονίκη, ένας ανύποπτος νέος δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από άλλο κοπάδι δίποδων κομμουνιστών, γιατί φορούσε μπλούζα με το «Μολών Λαβέ».

Αναφέραμε μόνο τα περιστατικά που έγιναν τις τελευταίες ημέρες και δεν πήγαμε πιο πίσω, αναφέροντας σωρεία παρομοίων περιστατικών, με τους ίδιους ασύδοτους παρακρατικούς πρωταγωνιστές, γιατί θα χρειαζόταν να γράφουμε ώρες ολόκληρες…

Θυμάστε εσείς τουλάχιστον σ’ αυτές τις τελευταίες περιπτώσεις, να υπήρξαν δηλώσεις του αρμοδίου υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ περί ανάγκης άμεσης συλλήψεως των δραστών και παραδειγματικής τους τιμωρίας (αν και όλα αυτά συνέβησαν σε περιοχές με ΧΙΛΙΑΔΕΣ κάμερες και η αναγνώριση των δραστών θα ήταν «παιχνιδάκι»για τις αρχές…) και κατεβατά με ανακοινώσεις ΟΛΩΝ των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», με καταδίκες και απαιτήσεις συλλήψεως των δραστών; Όχι ασφαλώς! Ούτε είδαν, ούτε άκουσαν ΟΛΑ τα κόμματα του συστήματος!

Αίφνης, εχθές, σ’ ένα περιστατικό που έγινε υπό συνθήκες αδιευκρίνιστες (για μια γροθιά ή ένα χαστούκι, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, σε μια δικηγόρο της πολιτικής αγωγής στην δίκη της Χρυσής Αυγής…), ΟΛΑ, μα ΟΛΑ τα κόμματα και αποκόμματα του «τόξου», έβγαλαν πύρινες ανακοινώσεις «κατά της βίας», ζητώντας την κεφαλή επί πινάκι του δράστη.

Αυτή είναι η υποκρισία τους! Αυτή είναι και η «δημοκρατία» τους!

Ζούμε υπό συνθήκες σκληρής μαρξιστικής – αμερικανόδουλης χούντας, εις βάρος των Ελλήνων εθνικιστών. Μιας χούντας με συνενόχους ΟΛΑ τα αστικά κόμματα.

Αλλά, ότι και να κάνουν, θα γυρίσει ο τροχός!