ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΝΙΤΕΣ!

Αγαπητό Ethnikismos.net

Είναι ένας εθνικιστής μαθητής από τον Βόλο. Διάβασα τις προηγούμενες ημέρες άρθρο σας για τα επεισόδια που έγιναν στην Αθήνα κατά το «μαθητικό» συλλαλητήριο και για την Συντονιστική Επιτροπή, που καθοδηγείται από την ΚΝΕ και θα ήθελα να επιβεβαιώσω τα γραφόμενά σας.

Η όλη ιστορία των καταλήψεων και των δήθεν «μαθητικών κινητοποιήσεων» (που έχει αποδειχθεί εδώ και μια 25ετία πως δεν προσφέρουν τίποτα στους μαθητές) είναι καθοδηγούμενη από την ΚΝΕ για στρατολόγηση νέων μελών, και γίνεται με την ανοχή του «κράτους» του ΣΥΡΙΖΑ και του μαρξιστικού καθηγηταριού. Τα δε «αιτήματα» μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας στο πανό που ήταν μπροστά στην πορεία. Ευτυχώς, λίγοι μαθητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και οι περισσότεροι το μετάνιωσαν, μόλις είδαν το συγκεκριμένο πανό και δε θα την ξαναπατήσουν!

Μαθητές, σας κοροϊδεύουν – μείνετε μακριά τους!

(ΥΓ): Λέτε μετά από μερικά χρόνια να δούμε κάποιον απ’ αυτούς τους… φερέλπιδες κνίτες που κρατάνε το πανό, στον… Λευκό Οίκο, να χαριεντίζεται με τον τότε Αμερικανό πρόεδρο; Γιατί και ο mister Tsipras κάπως έτσι ξεκίνησε, από την ΚΝΕ και τις καταλήψεις!

Γιώργος