Η ΝΕΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ»… ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Την απομάκρυνση του διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης, που δεν έδωσε την τιμημένη ελληνική σημαία σε «προσφυγόπουλο» από το Αφγανιστάν, διότι αρνείτο να μπει στην εκκλησία με την σημαία, απαιτεί η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ, με το σκεπτικό ότι «εθνικιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις δεν έχουν καμία θέση στα σχολεία της χώρας». Προφανώς, μόνο οι μαρξιστικές απόψεις χωράνε στα σχολεία μας την εποχή των Τσίπρα – Καμμένου.

Ωστόσο, τελείως διαφορετική άποψη έχει ο Σύλλογος Γονέων του 6ου Δημοτικού Δάφνης, που στηρίζει τον διευθυντή και τους δασκάλους για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση. Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων έχει ως εξής:

«Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει στο σχολείο μας με την επιλογή σημαιοφόρου εκφράζουμε την στήριξή μας στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για τον τρόπο που το χειρίστηκε ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας τόσο στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, όσο και στον Διευθυντή του σχολείου, ο οποίος με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει, χειρίστηκε το ευαίσθητο αυτό θέμα…».

(ΥΓ): Αφού θέλουν τόσο πολύ οι συριζοκαμμένοι να δώσουν σημαίες στα «προσφυγόπουλα», να τους δώσουν τα κουρελόπανα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ! Η ελληνική σημαία είναι ποτισμένη με το αίμα των Ηρώων και των Μαρτύρων του Ελληνισμού, και μόνο οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα και την υποχρέωση να την κρατάνε!