Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ «ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΕΞΟΔΟΥ»

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Παρατηρώντας κανείς την πολιτική επικαιρότητα των τελευταίων μηνών διαπιστώνει μια αξιοπερίεργη ηρεμία η οποία δεν συνάδει με τον ορυμαγδό των εξελίξεων και των αποφάσεων που λαμβάνονται εντός κι εκτός χώρας και αφορούν το μέλλον του Λαού και της Πατρίδος.

Η εν λόγω ηρεμία διαταράσσεται από περιστατικά έκτακτα ή μεθοδευμένα, τα οποία αξιοποιούνται αναλόγως όχι μόνο από την μνημονιακή κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ αλλά και από τις λοιπές πολιτικές δυνάμεις του μνημονιακού τόξου οι οποίες σαφώς και ελέγχουν σημαντικό μέρος των μέσων ενημέρωσης. Τα ανωτέρω βεβαίως, βολεύουν όλες τις πτέρυγες του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος με απώτερο στόχο ένα και μοναδικό: τον απόλυτο αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Ο αποπροσανατολισμός ο οποίος έχει καθώς φαίνεται επιτευχθεί και εξακολουθεί να επιτυγχάνεται αντιμετώπιζε μία προφανή απειλή: την φωνή της Χρυσής Αυγής, φωνή που έχει αποδειχθεί πως δύναται να αφυπνίσει το Λαό μας, αναδεικνύοντας τα μελλούμενα. Η απειλή αυτή αντιμετωπίστηκε τάχιστα και αμείλικτα από το Καθεστώς: πλήρης αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από το σύνολο σχεδόν των μέσων ενημέρωσης και απόλυτη αδιαφορία των αρμόδιων αρχών προκειμένου να θέσουν τέρμα στην αντισυνταγματική αυτή πρακτική. Το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση: η φίμωση της φωνής των Ελλήνων Εθνικιστών συνιστά κοινή απόφαση των πολιτικών δυνάμεων, απόφαση την οποία επέβαλαν σε όλους τους κρατικούς μηχανισμούς και σ’ εκείνες τις αρχές τις οποίες αυθαίρετα και καταχρηστικά αποκαλούν «ανεξάρτητες».

Εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή, είναι χαρακτηριστικό και αξιοσημείωτο το γεγονός πως οι ίδιοι που συμβάλλουν ή έστω επικροτούν τον αποκλεισμό του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από όλα τα μέσα ενημέρωσης, ομιλούν ή γράφουν περί «αξιοπερίεργα χαμηλών τόνων του κόμματος στη βουλή», αφήνοντας μάλιστα και αιχμές «παρασκηνιακής στήριξης της Χρυσής Αυγής στη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ».

Καλούμε τους «αετομάτηδες, αντικειμενικούς και έγκυρους» πολιτικούς αναλυτές που επιχειρηματολογούν μετά φανατισμού περί τούτου, να μπουν στο κόπο να δώσουν εκείνοι βήμα πολιτικού διαλόγου στη Χρυσή Αυγή, στον Αρχηγό και στους βουλευτές της. Δεν θα το πράξουν βεβαίως ποτέ και δεν θα το πράξουν διότι είναι και εκείνοι μέρος του προαναφερόμενου διεφθαρμένου συστήματος το οποίο επιδιώκει να εκριζώσει την Εθνική Αντίσταση, η οποία είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, εκφράζεται μονάχα μέσα από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Έχοντας καλύψει τα νώτα τους κατά πως περιγράψαμε παραπάνω, οι Τύραννοι του Ελληνικού Λαού συνεχίζουν απρόσκοπτα το αντεθνικό, καταστροφικό τους έργο. Ας μην τρέφει κανείς την παραμικρή αυταπάτη: η πολιτική γραμμή όλων των κομμάτων είναι κοινή και χαράσσεται από τα πραγματικά αφεντικά του τόπου σε Νέα Υόρκη, Βρυξέλλες και Βερολίνο. Οι κατά καιρούς τεχνητές κόντρες και στημένες κοκορομαχίες δεν έχουν να κάνουν παρά με την εξαπάτηση της κοινής γνώμης και την διαμόρφωση της κυρίαρχης ψευδαίσθησης πως η ΝΔ αντιπολιτεύεται στην κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Ήδη ο καθεστωτικός Τύπος προβαίνει σε «προφητικές», μεσσιανικού τύπου αναλύσεις στις οποίες περιγράφεται η πορεία της εξόδου της χώρας από τα Μνημόνια και οι δήθεν ευοίωνες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, προοπτικές οι οποίες υποτίθεται πως προέκυψαν χάρη στα μνημονιακά μέτρα και τις «σκληρές μα αναγκαίες» μεταρρυθμίσεις. Πρόκειται σαφώς για μια ακόμη παράμετρο του σχεδίου εξαπάτησης των Ελλήνων, η οποία και θα ξεδιπλωθεί μεγαλειωδώς μέσα στο 2018 και με τη μέγιστη δυνατή ένταση κατά το θέρος του ίδιου έτους. Η μνημονιακή Χούντα θα υφίσταται και θα δρα διαρκώς, νέα φορολογικά μέτρα θα εξακολουθήσουν να λαμβάνονται, το ξεπούλημα θα συνεχίζεται απρόσκοπτα όμως το σύστημα διαπλοκής πολιτικών κομμάτων-τραπεζών-μέσων ενημέρωσης θα πανηγυρίζει την έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια!

Την ίδια εκείνη χρονική περίοδο στη διάρκεια της οποίας το «δημοκρατικό» τόξο θα πανηγυρίζει για το τέλος της οικονομικής κρίσης, η λαθρομετανάστευση θα πνίγει την ελληνική επικράτεια, η τουρκική προκλητικότητα θα εντείνεται, το «Μακεδονικό» και το Κυπριακό θα οδηγούνται προς λύση, όχι βεβαίως με επωφελείς για τα εθνικά μας συμφέροντα όρους.

Κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες θα θριαμβολογούν για μια επιτυχία κίβδηλη και απατηλή, η καθημερινότητα όμως θα δίνει το στίγμα του ρεαλισμού, με το οποίο έχουν οριστικά πάρει διαζύγιο οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Η ανεργία, η οικονομική αφαίμαξη, η εγκληματικότητα, η κατεδάφιση των προνοιακών δομών και η ταυτόχρονη προκλητική παροχή προνομίων στις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στη χώρα είναι φαινόμενα τα οποία το σύστημα της σαπίλας αδυνατεί να αποκρύψει κι αυτά θα γίνουν αναπόφευκτα η ταφόπλακά του.

Θα έρθει η μέρα που οι πανηγυρίζοντες και θριαμβολογούντες θα αναζητούν τρύπα να κρυφτούν από την οργή του Λαού. Αφήστε λοιπόν τα όρνεα να κράζουν την ψευδεπίγραφη νίκη της πολιτικής τους, καθώς ότι κι αν πράξουν, η Αυγή που θα ξημερώσει θα είναι Δική μας!

Πηγή: Αντεπίθεση