ΑΘΑΝΑΤΟΙ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ Γ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Μ. ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ – ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Χιλιάδες Εθνικιστές από όλη την Επικράτεια συγκεντρώθηκαν και φέτος 1η Νοεμβρίου στην Λεωφόρο Ηρακλείου, στο σημείο όπου πριν 4 χρόνια οι κόκκινοι τρομοκράτες δολοφόνησαν άνανδρα τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη.

Με Ελληνικές Σημαίες στα χέρια και τα σύμβολα του Εθνικισμού χιλιάδες Συναγωνιστές τίμησαν την Μνήμη των Αθάνατων Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Κινήματος και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απέτισαν φόρο Τιμής στους νεκρούς Ήρωες, απαιτώντας επιτέλους Δικαιοσύνη για την άνανδρη δολοφονία του Συναγωνιστών μας.

Το συγκεντρωμένο πλήθος με αναμμένες δάδες στα χέρια και μέσα σε κλίμα κατάνυξης πραγματοποίησε πορεία προς την τελευταία κατοικία των Νεκρών Ηρώων του Κινήματος.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/timhsan-thn-mnhmh-tou-giwrgou-fountoulh-kai-tou-manwlh-kapelwnh-ston-topo-t#ixzz4xD8mArvV