ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ

  

Μήπως τελικά το κακό έχει παραγίνει; Μήπως η κατάσταση έγινε πλέον ανεξέλεγκτη; Μήπως η κυβέρνηση των ιδεολογικών συνοδοιπόρων των ακροαριστερών θρασύδειλων και αλιτήριων του πεζοδρομίου, έχει επιβάλει ξανά μια νέα αριστερή τρομοκρατία, με επιθέσεις σε μέλη κομμάτων που δεν είναι της αρεσκείας τους, ξυλοδαρμούς ένστολων, επίθεση στα καταστήματα και στις περιουσίες ανθρώπων του καθημερινού μόχθου που το επάγγελμά τους αντιβαίνει τις ιδεοληψίες των συνειδητά άεργων και κατά φαντασία κοινωνικών επαναστατών, λιντσαρίσματα  πολιτών που το μήκος της κώμης τους ή η ενδυματολογική τους επιλογή, είναι αντίθετη της «αισθητικής» των κοινωνικών παρασίτων που θεωρούν εαυτούς φορείς της ελευθερίας;

Δεν είναι τυχαίο που σε πρόσφατο κείμενο είχαμε αναφέρει, ότι με τις ευλογίες, την προκλητική επικρότηση και την παρασκηνιακή υποστήριξη στελεχών της κυβέρνησης, βαδίζουμε σε νέα Δεκεμβριανά. Πλέον οι επιθέσεις, οι εμπρησμοί, οι βανδαλισμοί και οι εγκληματικές ενέργειες εις βάρος αμέριμνων πολιτών, είναι καθημερινό φαινόμενο.

Συγκεκριμένα εχθές στην Θεσσαλονίκη, στην Καμάρα, κατά τη διάρκεια «αντιφασιστικής» διαδήλωσης (είναι αυτές οι διαδηλώσεις που οργανώνουν οι ενάντιοι της λεγόμενης Φασιστικής βίας και του τραμπουκισμού, οι «υπέρμαχοι» της ισότητας και της ελεύθερης σκέψης εκδηλώνοντας πάντα το ειρηνικό τους πνεύμα – αυτό που αντιτίθεται στο και καλά εμπόλεμο του Φασισμού- με εμπρησμούς αυτοκινήτων  πολιτών, με καταστροφή καταστημάτων μεροκαματιάρηδων και με δολοφονικές επιθέσεις εναντίον διερχόμενων που δεν είναι της αρεσκείας τους), ένας νεαρός φοιτητής καταδιώχθηκε, εγκλωβίστηκε και ξυλοκοπήθηκε από 60 «ηρωικούς» και «γενναίους» ακροαριστερούς, διότι … φορούσε μια μπλούζα που επάνω έγραφε «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ». Ο νεαρός στην κυριολεξία σώθηκε από του Χάρου τα δόντια, λόγω της έγκαιρης επέμβασης της Αστυνομίας και διερχόμενων πολιτών.  Φυσικά, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έγινε καμία σύλληψη ή ταυτοποίηση δράστη.

Ο νεαρός δηλώνει συγκλονισμένος μην μπορώντας να ερμηνεύσει το προφανώς ανερμήνευτο. Δηλαδή το πώς είναι δυνατόν να πηγαίνει με το ποδήλατο για μάθημα και να βρεθεί στο νοσοκομείο φέροντας βαρύτατες κακώσεις. Ευτυχώς όχι στο νεκροτομείο. Ο επόμενος όμως που θα πέσει θύμα της μανίας και του μίσους αυτών των μιασμάτων, λόγω του μήκους της κώμης του ή λόγω του Τ-shirt που φορά, μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός.  Η δήλωση του, μια απλή αλλά μεστή νοήματος εκφράζει την άποψη χιλιάδων συμπολιτών μας που πλέον έχουν αγανακτήσει με την απραξία και την σιωπηρή αποδοχή της Πολιτείας, απέναντι στην εγκληματική δράση των ακροαριστερών συμμοριτών:

«Διαβάζω 10 χρόνια για να καταφέρω «κάτι» και κινδύνεψε η ζωή μου από ανθρώπους οι οποίοι βρήκαν ότι το δικό τους «κάτι», είναι να δέρνουν ανθρώπους που πήγαιναν στη δουλειά τους, απλά επειδή φορούσαν «λάθος μπλούζα».

Και επανερχόμαστε στο αρχικό ερώτημα. Μήπως το κακό έχει παραγίνει;

Διότι εδώ δεν ομιλούμε για τις αντιεξουσιαστικές ομάδες της δεκαετίας του 80 και 90 που κατά τα συλλαλητήρια τους, οι στόχοι ήταν κυρίως οι βιτρίνες τραπεζών, μεγάλων κοσμηματοπωλείων και πολυεθνικών εταιρειών, η εκτόξευση εξ αποστάσεως μολότωφ σε διμοιρίες των ΜΑΤ ή στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια και γενικότερα η αφισοκόλληση, η έκδοση εντύπων και οι καταλήψεις πανεπιστημιακών σχολών και εγκαταλελειμμένων οικιών. Σε καμία περίπτωση δεν επιτίθενται σε πολίτες με κριτήριο την ενδυμασία τους ή ένστολους και γενικότερα δεν διέπονταν από το τυφλό μίσος και την δίψα για αίμα των σημερινών εγκληματιών. Σαφώς ,υπήρχαν συγκρούσεις μεταξύ διαφορετικών πολιτικών ομάδων, πιθανά και βίαιες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευαν ζωές.

Εδώ όμως η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική διότι όπως προαναφέραμε υπάρχει και η σιωπηρή επιδοκιμασία από πολλά κυβερνητικά στελέχη ή βουλευτές. Δεν το υποστηρίζουμε εμείς, απλά παραθέτουμε καταγγελίες αστυνομικών οργάνων, οι οποίοι προέβησαν σε συλλήψεις ταραξιών και βανδάλων και μέχρι να τους προσάγουν στο κτίριο της ΓΑΔΑ, είχε ήδη δοθεί εντολή από κάποια σκιώδη πρόσωπα του υπουργείου Δικαιοσύνης να αφεθούν ελεύθεροι. Οπότε γιατί όλοι αυτοί να μην δρουν ανεξέλεγκτοι και με περίσσιο θράσος; Αφού τους προστατεύει ο «Πρίγκηπας του Σκότους». Αλλά θα σχολιάσει κάποιος ότι εδώ με τον νόμο Παρασκευόπουλου αφήνονται καθημερινά ελεύθεροι εγκληματίες και ληστές τραπεζών, πωρωμένοι δολοφόνοι που καίνε και βασανίζουν φρικτά γριές γυναίκες για να τους αποσπάσουν λίγα ευρώ, αλλοδαποί βιαστές και μαχαιροβγάλτες και θα διστάσει το άθλιο πολιτικό σύστημα στο ν’ απελευθερώσει λίγα από φυντάνια που κατά βάση αυτό τα γαλούχησε.  

Αυτά λοιπόν και εφιστούμε την προσοχή όλων στο πώς θα κουρεύεστε και ποια ρούχα θα φοράτε όταν κυκλοφορείτε στους δρόμους. Όσοι δε είστε στις στρατιωτικές σχολές, μην βγαίνετε τα Σαββατοκύριακα, αλλά να τολμήσετε να πάτε στα σπίτια σας μόνο το Σαββατοκύριακο που είναι το καρναβάλι για να σας περάσουν για μασκαράδες και πιθανά να μην σας επιτεθούν.

Εκεί καταντήσαμε. Κατά τ’ άλλα ο Θεός βοηθός.