ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΡΑ… ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ!

Στα παλαιότερα των υποδημάτων της έγραψε η κυβέρνηση της Αλβανίας την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου της Αυλώνας για αναστολή των κατεδαφίσεων και συνεχίζει τις κατεδαφίσεις ακινήτων Ελλήνων στην Χειμάρρα, για να τους αναγκάσει να φύγουν από την Χώρα των προγόνων τους!

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις -με περιπολικά, κλούβες κ.α. – που μεταφέρθηκαν από την Αυλώνα και έχουν αποκλείσει κομβικά σημεία της πόλης, προκειμένου συνεργεία να προχωρήσουν ανενόχλητα στην κατεδάφιση ακινήτων που ανήκουν βεβαίως σε Έλληνες, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί στα σημεία και διαμαρτύρονται. Η αλβανική κυβέρνηση υποστηρίζει πως τα συγκεκριμένα ακίνητα… δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσωρινή απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αυλώνος, μετά από κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατοίκων, με την οποία σταματούν οι κατεδαφίσεις έως την εκδίκαση της προσφυγής.

Κι όλα αυτά έρχονται αμέσως μετά την τρομοκρατία που εξαπέλυσαν οι αμερικανόδουλοι γραικύλοι των Αθηνών (από ψοφοδεξιά μέχρι άκρα αριστερά – ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!) κατά των κατοίκων της Σαντορίνης, γιατί διαμαρτυρήθηκαν για Αλβανίδα σημαιοφόρο στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου! Τυχαίο; Δε νομίζουμε!