ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ! ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΝΕ

Χιλιάδες μαθητές κατάφεραν να παρασύρουν σε πορεία στο κέντρο των Αθηνών, με πρόσχημα τις ελλείψεις στα σχολεία, τα «φυτά» της ΚΝΕ που ελέγχουν την «Συντονιστική Επιτροπή» των μαθητών, σε μια προσπάθεια στρατολόγησης ανύποπτων νέων στις καθεστωτικές γραμμές τους.

Κι όπως γίνεται συνήθως, κάποια στιγμή έπεσε το σύνθημα στους έμμισθους κουκουλοφόρους του αριστερού παρακράτους ν’ αρχίσουν να σπάνε, να καίνε και να ρημάζουν, για να δώσουν δείγματα «αγωνιστικότητας» στα υποψήφια θύματα των καθεστωτικών «φυτών».

Κι αφού ρήμαξαν και παρέλυσαν για ώρες το κέντρο των Αθηνών, τώρα οι προστατευόμενοι κουκουλοφόροι έχουν μπει στο Πολυτεχνείο και ανά διαστήματα πετούν πέτρες προς την αστυνομία που βρίσκεται στην περιοχή…

Για να καταλάβουν οι ανύποπτοι μαθητές σε τι παγίδα επιχειρούν να τους ρίξουν οι θλιβεροί παλιάτσοι του σάπιου καθεστώτος που τους οδηγεί στη φτώχεια, την ανεργία και την μετανάστευση στο εξωτερικό (για να πάρουν τη θέση τους οι εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι…), σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της «Συντονιστικής Επιτροπής» που καλεί σε… αντιφασιστικό αγώνα και κάπου στο τέλος –για να τηρηθούν τα προσχήματα- αναφέρεται στην «έλλειψη καθηγητών, αναλώσιμων και υποδομών»:

«Από τώρα σε κάθε σχολείο συζητάμε, παίρνουμε αγωνιστικές πρωτοβουλίες με συναυλίες, κλεισίματα δρόμων κ.ά. Την 28η Οκτωβρίου παίρνουμε πάνω μας τις σχολικές γιορτές. Δεν ξεχνάμε τι θα πει φασισμός, δεν ξεχνάμε τα διδάγματα της ιστορίας του λαού μας. Παράλληλα, εκλέγουμε αγωνιστικά 5μελή – 15μελή και ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη μαθητική πορεία στις 30 Οκτώβρη!Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, στα Γιάννενα, την Πρέβεζα, την Κατερίνη, τη Θεσσαλονίκη, τη Χίο και αλλού οι συμμαθητές μας βρίσκονται ήδη σε κινητοποιήσεις. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά! Ενώνουμε τη φωνή μας σε όλη την Ελλάδα…».