ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣΚΑΙ Ο… ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

Μια θρασύτατη ανακοίνωση για την αντίδραση του λαού της Σαντορίνης στην παρέλαση σημαιοφόρου μη ελληνικής καταγωγής, εξέδωσε το υπουργείο (Ανθελληνικής – Μαρξιστικής) Παιδείας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένων-Ρουβίκωνα:

«Η σημερινή παρεμπόδιση της τελετής εορτασμού της εθνικής επετείου στο Εμπορειό Σαντορίνης που επιχείρησαν μέλη της Χρυσής Αυγής με πρόσχημα ότι ο σημαιοφόρος δεν ήταν ελληνικής καταγωγής αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της περιφρόνησης τους για την ηρωική αντίσταση της πατρίδας μας στα φασιστικά και ναζιστικά στρατεύματα. Οι άνθρωποι αυτού του τόπου νίκησαν το φασισμό και θα το ξανακάνουν όποτε χρειαστεί. Τη σημαία έχουν δικαίωμα να κρατήσουν όλα τα παιδιά που μοιράζονται στα σχολεία μας «την ημετέρα παιδεία». Οι θρασύβουλες πράξεις πατριδοκαπηλίας δεν έχουν χώρο στην ελληνική κοινωνία και εκπαίδευση.Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Εμπορειού για την ψύχραιμη και υπεύθυνη στάση που κράτησαν. Οι σχολικές τους κοινότητες έχουν την πλήρη συμπαράσταση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε κινήσεις προστασίας τους σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο».

Δηλαδή σε ποιες «κινήσεις προστασίας» του μαρξιστικού καθηγηταριού και των αλλοδαπών σημαιοφόρων του δε θα… διαστάσει να προχωρήσει το υπουργείο; Θα στέλνει στις… επικίνδυνες περιοχές τα  έμμισθα παρακρατικά σκυλιά του Ρουβίκωνα να τους συνοδεύουν στις παρελάσεις; 

(ΥΓ): Αν καίγεται τόσο η συγκυβέρνηση να δώσει σημαίες στους αλλοδαπούς, να τους δώσει τα κουρελόπανα του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων συνοδοιπόρων του! Η ελληνική σημαία ανήκει στους Έλληνες!