ΚΚΕ: Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ… ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

Ανακοίνωση για την πραγματικά τραγική κατάσταση στο hotspot της Χίου, εξέδωσαν οι «αντιρατσιστές», «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι», κ.τ.λ., του… τιμημένου κουκουέ. Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για«εξευτελισμό της ανθρώπινης υπόστασης», «εικόνες ντροπής» και άλλα πομπώδη, τα οποία όμως μας τα’χουνε πει κι άλλοι.

Εις ότι αφορά το «δια ταύτα», οι κουκουέδες προτείνουν τα εξής – που επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τους αγρίως φορολογούμενους Έλληνες: «να δημιουργηθούν ανθρώπινοι και αξιοπρεπείς ανοιχτοί και δημόσιοι προσωρινοί και βραχείας διάρκειας χώροι υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών -προσφύγων, που θα λειτουργούν με ευθύνη του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Σε αυτά θα παρέχεται ιατροφαρμακευτική φροντίδα, δωρεάν σίτιση και στέγαση, διερμηνεία και νομική αρωγή. Να υπάρξει ειδική μέριμνα από κρατικούς φορείς για ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες και μετανάστες, μητέρες και παιδιά, ΑμεΑ, θύματα κυκλωμάτων διακίνησης ανθρώπων. Να πληρούνται οι προϋποθέσεις ασφάλειας  δομικής, πυρόσβεσης και ελέγχου του χώρου, ως προς το διαμένοντα πληθυσμό για όσο χρόνο θα φιλοξενείται».

Και βέβαια, για να τους πάρουν στα σπίτια τους οι «ανθρωπιστές», ούτε λόγος! Η «συμπαράσταση» και η «αλληλεγγύη» τους έχουν και… όρια!