ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Ακόμη και μέσω ποδοσφαίρου προωθείται ο εκτουρκισμός της Θράκης

Στις 20 Οκτωβρίου τουρκόφρονες οπαδοί των ομάδων Φενερμπαξέ, Μπεσίκτας και Γαλατάσεραϊ, οργάνωσαν από κοινού εκδήλωση στο ξενοδοχείο Cris & Eve, στην Κομοτηνή.
Στην εν λόγω εκδήλωση μετείχαν ο υποπρόξενος Νταβούτ Οτζάκ, ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, ο αντιπρόεδρος του DEB Ερντί Σερίφ, ο αντιπεριφερειάρχης Αν, Μακεδονίας & Θράκης Αχμέτ Ιμπράμ, οι αντιδήμαρχοι Αρριανών Ριντβάν Χατζή και Ουμμέτ Μαχμούτ Χουσείν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων ΕΠΑΘ Ροδόπης-Έβρου Σαλίχ Αχμέτ, ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Αϊντίν Αχμέτ, ο πρόεδρος του BTAYD Ερτζάν Αχμέτ και μέλη του Δ.Σ. , ο πρόεδρος του Πολιτιστικού-Μειονοτικού-Φολκλορικού Συλλόγου Σαπών Οζγκιούρ Γιουσούφ και μέλη του Δ.Σ.
Είναι ηλίου φαεινότερο πως πρόκειται για μια προξενική εκδήλωση που αποσκοπεί στον εκτουρκισμό της μειονότητας διαμέσου της ταυτοποίησης των νέων με τις ομάδες της Τουρκίας. Και όλα αυτά την στιγμή όπου το ελληνικό κράτος μέσω της ΕΠΟ, «τιμώρησε» την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου γιατί επέλεξε να αγωνιστεί με φανέλα, πάνω στην οποία αναγραφόταν μήνυμα για τη Γενοκτονία των Ποντίων, θέλοντας έτσι να τιμήσει τους προγόνους μας που κατασφαγιάσθησαν από τον Κεμάλ. Ο αγώνας ματαιώθηκε, στην ομάδα των Ποντίων επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ μηδενίστηκε για την «ανάρμοστη» συμπεριφορά της. 
Όλοι οι εναπομείναντες εν συνειδήσει Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι για την ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου και την επιμονή της ενάντια στη λήθη, που σκοπίμως το ανθελληνικό κράτος προσπαθεί να επιβάλει. Όπως είμαστε υπερήφανοι για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, που σε κάθε αγώνα φροντίζουν να υπενθυμίζουν πως πάνω από όλα είναι Έλληνες Εθνικιστές…