ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ» ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΕΡΑΚΗ (ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΑΣ MARC)

Τελικά, είναι αδιόρθωτοι οι δημοσκόποι! Δεν πάνε 2-3 μήνες από τότε που ανέλαβαν να αναδείξουν σώνει και καλά το πεθαμένο κι άταφο πτώμα της κλεφτοπασοκαρίας σε… τρίτο κόμμα.

Τότε τουλάχιστον είχαν μια «δικαιολογία», ότι προκηρύχθηκαν οι εκλογές για ανάδειξη αρχηγού, η οποία υποτίθεται πως δημιούργησε μια κάποια συσπείρωση. Εν συνεχεία, άρχισε το… ξεκατίνιασμα των υποψηφίων και το φιάσκο με τις ημερομηνίες και την εταιρεία που θα κάνει τις εκλογές και οι δημοσκόποι κατάλαβαν πως γελάει ο κόσμος μαζί τους και υποχώρησαν. Προσωρινά, όμως!

Σήμερα επανήλθαν! 

Έτσι, σε μια νέα «δημοσκόπηση» της εταίρας Marc(κομμουνιστής Θωμάς Γεράκης) που έγινε για το «Πρώτο Θέμα», ο… φερετζές της κλεφτοπασοκαρίας «Δημοκρατική Συμπαράταξη» εμφανίζεται ως… τρίτο κόμμα με 7,1%, ενώ η Χρυσή Αυγή ως… τέταρτο, με 6,7%, μαζί με το… ΚΚΕ*!!!

Βέβαια, όπως φαίνεται αργούν οι εκλογές, κι έτσι τυπικά δεν μπορούν να διαψευσθούν οι Γεράκηδες. Αλλά, που θα πάει, θα’ ρθουν! Και τότε, ο κομμουνιστής Γεράκης θα γράφει πάλι απολογίες για την –σκόπιμη!- αποτυχία του, όπως είχε κάνει την επομένη των εκλογών του Σεπτεμβρίου, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες. Σας την θυμίζουμε:

«Είναι βέβαιο ότι τόσο οι δημοσκοπήσεις όσο και το exitpoll απέτυχαν να καταγράψουν τις τάσεις του εκλογικού σώματος. Αυτό συνέβη σε ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα για τις εταιρίες δημοσκοπήσεων μετά την αστοχία τους να προβλέψουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Δικαιολογημένη η δυσπιστία και η αμφισβήτηση, ανθρώπινες οι υπερβολές, αναγκαίος ο προβληματισμός, απαράδεκτες οι γενικεύσεις και οι θεωρίες συνομωσίας.

Το κεφάλαιο των εταιριών δημοσκοπήσεων είναι η αξιοπιστία τους. Γνώριζαν καλά ότι σε αυτές τις εκλογές ή θα την επανακτούσαν ή θα την έχαναν οριστικά. Κανείς δεν θα διακύβευε την  φήμη του για κανένα. Πως εξηγείται λοιπόν αυτή η πρόσφατη αστοχία των μετρήσεων…».

(ΥΓ): Τρίτο κόμμα το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ ή μήπως… τρίτο νεκροταφείο;

*«Επίσης παρευρέθηκαν ο Θωμάς Γεράκης από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Marc…» (από το ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη» για τους… εκλεκτούς προσκεκλημένους στην πρόσφατη… επαναστατική συναυλία του… τιμημένου κουκουέ στο… Μέγαρο, για τα 100 χρόνια από το πραξικόπημα των μπολσεβίκων στην Αγία Ρωσσία). Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται…