ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΧΙΟΥ! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ, ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ!

 

Η εικόνα που βλέπετε, δείχνει ανεξέλεγκτα λύματα να τρέχουν από το εσωτερικό του hot spot της Χίου ανάμεσα στις νέες σκηνές που στήθηκαν προ ημερών στα πέριξ του hot spot για να στεγάσουν τους νεοαφιχθέντες, κι από εκεί στα τριγύρω καλλιεργήσιμα χωράφια όπου δημιουργούν βούρκους και καταλήγουν στην κεντρική οδική αρτηρία που οδηγεί προς την κεντρική είσοδο της ΒΙ.ΑΛ. και στην 96 Επιλαρχία Αρμάτων Εθνοφυλακής.

Όπως καταλαβαίνετε, ο κίνδυνος εμφάνισης φοβερών ασθενειών μέσα στο hot spot αλλά και σ’ ολόκληρο το νησί της Χίου, είναι κάτι παραπάνω από ΑΜΕΣΟΣ!

Την ίδια ώρα, τα ΜΜΕ «αγρόν αγοράζουν» και η «αντιπολίτευση» (ειδικά η νουδούλα των… λαθρομεταναστευτοφάγων) ομοίως! Γιατί άραγε; Προφανώς, υπάρχει συμφωνία των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» και των ΜΜΕ, να είναι το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα εκτός πολιτικής ατζέντας, επειδή εκτιμούν πως η ανακίνησή του ευνοεί την Χρυσή Αυγή. Και οι κάτοικοι της Χίου τι φταίνε, να ζουν υπ’ αυτές τις συνθήκες και να κινδυνεύει άμεσα η υγεία τους;