ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 κάναμε Aγιασμό και εγκαίνια στα νέα μας γραφεία στον Πειραιά. Με αφορμή την εκδήλωσή μας οργανώθηκε από δεκάδες φορείς αντισυγκέντρωση με αίτημα να κλείσουν τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μας προκαλεί πράγματι απορία γιατί έγινε η συγκέντρωση αυτή την ίδια στιγμή κατά την οποία τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο δηλαδή σε εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς και διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες με αφορμή κάποιες αποχωρήσεις από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θριαμβολογούν οι επαγγελματίες “αντιφασίστες” ότι όλοι φεύγουν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτή διαλύεται! Γιατί λοιπόν να κάνουν αντισυγκεντρώσεις, αφού διαλύεται από μόνη της η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από δημοσίευμα της εφημερίδας των Συντακτών που καλλιεργεί αυτό το κλίμα και η οποία έγραψε: 

Όλο και βαθαίνει η κρίση που έχουν προκαλέσει στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής τα συντριπτικά στοιχεία σε βάρος της που αναδεικνύονται καθημερινά στο δικαστήριο. Το ένα μετά το άλλο στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο χρυσαυγίτικο πλοίο, την ώρα που η δίκη υποχρεώνει τη Χρυσή Αυγή να μην μπορεί να ξαναβγάλει ανοιχτά τα τάγματα εφόδου στους δρόμους, προκαλώντας αποσυσπείρωση στα μέλη της.”

Όπως γράφει, λοιπόν και η εφημερίδα, η οποία περισσότερο από τις άλλες εργολαβικά έχει αναλάβει να συκοφαντεί την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ούτε λίγο, ούτε πολύ δεν αποτελεί πλέον κίνδυνο για το λεγόμενο “δημοκρατικό τόξο” και τις λοιπές μαρξιστικές δυνάμεις. Ας ησυχάσουν, λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν…

Στην πραγματικότητα βεβαίως γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά γι’ αυτούς! Και αυτό αποδεικνύεται από την απόλυτη συνωμοσία σιωπής, την οποία έχουν επιβάλει στα ΜΜΕ για να μη αναφέρεται καν η λέξη “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” στην ειδησεογραφία! Επίσης, έχουμε πλήθος δημοσκοπήσεων και μάλιστα εταιρειών του συστήματος, οι οποίες δεν δείχνουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… διαλύεται και έχουμε και πλήθος άρθρων επώνυμων κονδυλοφόρων του καθεστώτος, τόσο φιλελεύθερων όσο και αριστερών, οι οποίοι μιλούν για τον κίνδυνο της ανόδου των Εθνικιστών!

Ευχολόγια, λοιπόν, χωρίς περιεχόμενο τα όσα λένε περί διαλύσεως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αποδεικνύεται αυτό από την λύσσα και την μανία με την οποία πολεμούν το Κίνημά μας τους τελευταίους μήνες. Απαγορεύσεις επί απαγορεύσεων, διώξεις, αντισυγκεντρώσεις, τρομοκρατία στα ξενοδοχεία για να μη μας δίδουν αίθουσες να κάνουμε μία δημόσια δήλωση, αποκλεισμός από παντού και τρομοκρατικές επιθέσεις. Μόλις πριν λίγες ημέρες έκαψαν το αυτοκίνητο ενός συναγωνιστού μας στην Πετρούπολη. Αγέλες εγκληματιών επιτίθενται εναντίον απλών πολιτών με την υποψία και μόνο ότι είναι Χρυσαυγίτες! Προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από δασκάλους και καθηγητές της κόκκινης γενιάς του Πολυτεχνείου και όλα αυτά για κάτι που σύμφωνα με αυτούς διαλύεται… Φαίνεται πως μάλλον το αντίθετο συμβαίνει και η αγωνία τους είναι μεγάλη!

Τον Οκτώβριο αυτού του χρόνου συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τότε που ένα ολόκληρο σύστημα με όλες του τις δυνάμεις πολεμά με λύσσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Δύο Συναγωνιστές μας νεκροί, δεκάδες στις φυλακές και λογικό είναι το κλίμα της τρομοκρατίας να αγγίξει αρκετούς που έχουν στην καρδιά τους την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά δεν έχουν την τόλμη να την ακολουθήσουν στο δύσβατο μονοπάτι της αρετής.

Εάν συνέβαιναν αυτά στο οποιοδήποτε άλλο κόμμα θα είχε διαλυθεί όχι μία αλλά δέκα φορές! 

Αυτό όμως δεν συμβαίνει με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία συνεχίζει τον αγώνα της με Πίστη στις Αρχές και τα Ιδανικά της χωρίς να σκύβει το κεφάλι στους εξουσιαστές της Πατρίδας μας, χωρίς να συμβιβάζεται με αυτούς που ξεπουλούν την Ελλάδα. Σε αυτόν τον υπέροχο αγώνα καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να δώσουν το παρόν με τις Σημαίες ψηλά για μια νέα Ελλάδα, την Ελλάδα των Εθνικιστών.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/telika-dialuetai-h-chrush-augh-arthro-tou-n.-g.-michaloliakou#ixzz4wdgVEZN6