Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ, ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ

Λίγες ώρες μετά την εμπρηστική επιδρομή των παρακρατικών σκυλιών των Τσίπρα και Καμμένου στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης, εμφανίστηκε εκεί –μαζί με κάμερες βεβαίως- ο Κούλης, υποσχόμενος ότι θα αποκαταστήσει «το νόμο και την τάξη στη χώρα».

Βέβαια, τέτοιου τύπου επιθέσεις έχουν ενταθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά δεν ήταν άγνωστες όταν κυβερνούσε η νουδούλα. Δεκάδες ήταν οι επιθέσεις κουκουλοφόρων στα αστυνομικά τμήματα, με αυτά των Εξαρχείων και της Ακροπόλεως να έχουν την «τιμητική» τους. Άραγε, αντιμετώπιζαν διαφορετικά τις επιθέσεις αυτές οι αστυνομικοί επί νουδούλας; Είχαν κάποιες διαφορετικές ειδικές εντολές; Ασφαλώς και όχι! Με ποιον… μαγικό τρόπο, λοιπόν, θα αποκαταστήσει τον νόμο και την τάξη στην χώρα ο Κούλης ο γουρλομάτης;

Το μόνο κόμμα που πραγματικά θα αποκαταστήσει τον νόμο και την τάξη, είναι η Χρυσή Αυγή. Εις ότι αφορά το κόκκινο παρακράτος, θα τσακιστεί αμείλικτα από τις πρώτες κιόλας ημέρες της εθνικής διακυβέρνησης. Όλες οι παρακρατικές «συλλογικότητες», είτε εμφανίζονται με μανδύα πολιτικού κόμματος είτε οργάνωσης, θα τεθούν εκτός νόμου (ως εγκληματικές οργανώσεις), όλες οι καταλήψεις θα εκκενωθούν, η χρηματοδότηση μέσω των μυστικών κονδυλίων θα κοπεί, οι δε παρακρατικοί θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν εκεί που δεν θα αποτελούν πλέον κίνδυνο για την κοινωνία, ενώ θα λυθούν και τα χέρια των αστυνομικών!