ΑΛΗΤΕΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ», ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΑΦΓΑΝΟΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ… Ο ΕΝΑΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ!

Σας είχαμε ενημερώσει προ μηνός περίπου, ότι «αλληλέγγυα» καθάρματα, θορυβημένα από τα συχνά –και πολλές φορές αιματηρά- επεισόδια μεταξύ «προσφύγων και μεταναστών»  ζήτησαν την παρέμβαση της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, ώστε να μην συλλαμβάνονται οι δράστες σε επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών, για να βγαίνουν μετά και να λένε για «ρατσιστικές επιθέσεις» από χρυσαυγίτες.

Χθες αργά το βράδυ, κυκλοφόρησε από την χούντα της «ενημέρωσης» στα καθεστωτικά ΜΜΕ η είδηση για το μαχαίρωμα τριών Αφγανών στην Πάτρα (στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος της ΑΒΕΞ, όπου κατοικοεδρεύουν τα «προσφυγάκια») από «αγνώστους με κουκούλες», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι δράστες είναι Έλληνες και χρυσαυγίτες.

Κι ενώ οι τσουράπες του «αντιρατσισμού» ήταν έτοιμες σήμερα να ξεσαλώσουν, τους πρόλαβε η αποκάλυψη της αλήθειας!

Η Αστυνομία συνέλαβε τρεις Αφγανούς, έναν 27χρονο και δύο 21χρονους, ως δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Βλέπετε, δεν επρόκειτο για «αγνώστους με κουκούλες», αλλά για άτομα που μαχαίρωναν με ακάλυπτα πρόσωπα και αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους και από αυτόπτες μάρτυρες, μέσω φωτογραφιών που έχουν αναρτήσει σε προφίλ τους στο facebook.

Εν τω μεταξύ, ο ένας Αφγανός από τους μαχαιρωμένους (στον θώρακα, στην κοιλιά και στο κεφάλι) χαροπαλεύει, ενώ οι άλλοι δύο έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή τους.

Να σημειωθεί, ότι είναι το ΤΡΙΤΟ περιστατικό μαχαιρώματος μεταξύ «προσφύγων και μεταναστών», που συμβαίνει τον τελευταίο μήνα στην Πάτρα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει σχέση με το εμπόριο ναρκωτικών στο οποίο επιδίδονται κάποια από τα «προσφυγάκια».

(ΥΓ): Αλήτες «αλληλέγγυοι», βγάλτε το σκασμό!