ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ!

Νέα ενσυνείδητη προδοσία του διδύμου της εθνικής συμφοράς, Τσίπρα – Καμμένου! Πιο συγκεκριμένα, επέτρεψαν την διέλευση από το ελληνικό έδαφος του λεωφορείου  της πρωτοβουλίας «Expedition North Cyprus» (Εκστρατεία για την «Βόρεια Κύπρο») που προπαγανδίζει το ψευδοκράτος ως τουριστικό προορισμό!

Το όχημα αυτό της κινητής τουρκικής προπαγάνδας, ξεκίνησε από το Βέλγιο κι αφού διέσχισε σχεδόν ολόκληρη την Ευρώπη (4.500 χιλιόμετρα και 11 χώρες) εισήλθε στο Γραικυλιστάν από τον Προμαχώνα, πέρασε στην Τουρκία από τους Κήπους του Έβρου και κατέληξε στην τουρκοκρατούμενη Βόρειο Κύπρο.

Στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας στο Facebook, έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες και βίντεο από την περιοδεία σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου και του Γραικυλιστάν και των μεθοριακών σταθμών του Προμαχώνα και των Κήπων στον Έβρο.

Εννοείται βεβαίως, ότι η τουρκική προπαγάνδα θα εκμεταλλευθεί δεόντως το γεγονός της ελεύθερης διέλευσης του τουρκοκυπριακού λεωφορείου από την Ελλάδα, που σημαίνει έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους από τους Τσίπρα και Καμμένο! Ίσως δε, αυτό δεν έγινε καθόλου τυχαία, αλλά κατόπιν συμφωνίας με τους Πασάδες, καθώς τις προηγούμενες έκανε επίσημη επίσκεψη στην Τουρκιά ο κομμουνιστής Κοτζιάς!

Να τους χαίρονται τα «πατριωτάκια» που τους ψήφισαν – ειδικά τον ψεκασμένο, που μας το παίζει και… τουρκοφάγος!