ΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ… «ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ» ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!

Εκδίκηση για την συντριπτική ήττα των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών πολιτικών τους προγόνων από τον Εθνικό Στρατό, παίρνουν σήμερα οι αμερικανοκομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ, με την αρωγή των ελεεινών και τρισάθλιων συνοδοιπόρων τους!

Έτσι, σε εκδήλωση του υπουργείου του αμερικανόδουλου εθνομηδενιστή συνοδοιπόρου Καμμένου, του σύγχρονου Κερένσκυ, τάχα για την 28η Οκτωβρίου, που έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, με την παρουσία του κομμουνιστή υφυπουργού Βίτσα, η ορχήστρα του Στρατού Ξηράς παιάνιζε –μεταξύ άλλων- τραγούδι των συμμοριτών που ήθελαν να παραδώσουν την μισή Ελλάδα στους Βουλγάρους κομιτατζήδες!

Και βέβαια, ο κομμουνιστής Βίτσας (ο οποίος με τέτοια φάτσα δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο εκτός από κομμουνιστής…), κοιτούσε ειρωνικά την ώρα της κομμουνιστικής πρόκλησης τους παρευρισκόμενους αξιωματικούς, σα να τους έλεγε: «τώρα είμαστε εμείς οι νικητές»!

Αλλά, συμμορίτες και συνοδοιπόροι μη χαίρεστε, γιατί πέρα από τα ψοφόσκυλα της ψευτοδεξιάς που τα’ χετε στο τσεπάκι σας, υπάρχει και η Χρυσή Αυγή και θα σας συντρίψει και πάλι, όπως τότε!